fbpx

Uusia valmentajia ja lisää osaamista Luotaimeen

helmi 22, 2024 | Ajankohtaista, Etusivun Ajankohtaista, Yleinen

Luotain on kasvanut viime vuosina merkittävästi ja erityisesti yhdessä ihanien asiakkaidemme kanssa. Toteutamme työnohjaus- ja coaching- sekä valmennuspalveluitamme kattavasti ja ammattitaidolla koko Suomessa. Työyhteisössämme työskentelee jo 33 asiakaslähtöistä ja osaavaa huippuammattilaista, joilla on myös kattavasti esihenkilö- ja johtamiskokemusta sekä syvää ammatillista osaamista eri toimialoilta asiakkaidemme tueksi ja turvaksi.

Olemme saaneet uusia työnohjaajia ja valmentajia myös Varsinais-Suomeen, Lappiin ja Keski-Suomeen saatuamme työyhteisöömme osaavat ja kokeneet Hanna Oikarisen, Hanna Tapion ja Tiina Kiiskin.

Hanna Oikarisella on pitkä työnohjaaja-, mentori- ja valmennuskokemus työyhteisöjen ja tiimien, esihenkilöiden, projektiryhmien ja johtoryhmien kanssa työskentelystä sosiaali- ja terveydenhuollon aloilla sekä teollisuuden ja viestinnän kentällä. Hänellä on myös vahvaa kokemusta erilaisten projektien ja työyhteisöjen työnohjaamisesta. Hanna on toiminut sekä mielenterveyden, asumispalvelujen, oppilashuollon, järjestötoiminnan, lastensuojelun, nuorten, kokemusasiantuntija- ja vapaaehtois-, kehittämishankkeiden ja -toimintojen parissa. Osaamista hän on kerryttänyt sekä työskentelemällä ruohonjuuritasolla että toimimalla esihenkilönä ja kouluttajana/valmentajana sekä työnohjaajana.

Hanna Tapio on voimavara- ja ratkaisukeskeinen työyhteisöjen, yksilöiden sekä esihenkilöiden työnohjaaja. Työnohjauksia Hanna on tuottanut erityisesti mm. sosiaali- ja terveysalalle sekä matkailun- ja kaupan toimialoille. Hannalla on myös kolmannen sektorin työnohjauskokemusta. Aiemmalta koulutukseltaan Hanna on erikoissairaanhoitaja-kätilö. Hän on toiminut myös yrittäjänä kotisairaanhoito- sekä vanhusten hoivakoti -yrityksissään sekä matkailun parissa. Hanna tuntee hyvin pohjoisen Suomen toimintaympäristön ja sen erityispiirteet. Hän puhuu mm. pohjoissaamea, norjaa, englantia ja suomea. Aiemmin Hanna on toiminut sekä Suomessa että Norjassa pitkään monikielisissä ja monikulttuurisissa työpaikoissa. Hanna saa hyvää palautetta mm. läsnäolostaan ja arvostavasta työotteestaan. Elämänkokemus on kasvattanut armollisuutta ja arvostusta monenlaisia ihmisiä kohtaan. Läsnäolo ja rauhallinen olemus ovat tuoneet asiakkaalle kokemuksen siitä, että heitä on huomioitu ja että he ovat tulleet kuulluiksi. Luottamuksellinen ilmapiiri antaa mahdollisuuden oman toiminnan avoimeen reflektointiin ja ammatilliseen kasvuun.

Tiina Kiiski, KM, kouluttaja, valmentaja, ratkaisukeskeinen työnohjaaja ja työyhteisösovittelija, erityisopettaja, on työskennellyt yli 20 vuotta opetusalan eri tehtävissä sekä tutkimushankkeissa kehittäjänä. Kouluttajakokemusta on kertynyt mm. yliopistomaailmasta lähes 15 vuotta. Tiinalla on vankka käytännön kokemus haastavista vuorovaikutustilanteista ja niiden ratkaisemisesta yhteistyössä eri asiakasryhmien kanssa. Hän on työskennellyt eri alojen esihenkilöiden kanssa myös haastavissa kriisitilanteissa konsultatiivisin, työnohjauksellisin ja työsovittelun keinoin. Hyvinvoivat työntekijät ovat menestyvän organisaation tärkein resurssi alati muuttuvassa yhteiskunnassa. Hyvinvoinnin, työn tuloksellisuuden sekä laadun tukemisessa Tiinan toimintatapoihin kuuluu usein myös ammatillisen käyttäytymisen pohdintaa yhdessä asiakkaiden kanssa. Näistä pohdinnoista syntyy arvostavia kohtaamisia ihmisten välille ja ymmärryksen lisääntyessä yhteys työtovereihin, esihenkilöihin tai alaisiin muuttuu tiiviimmäksi sekä arjen työtehtäviä selkiyttävämmäksi – ja samalla inhimillisemmäksi.

Tutustu kaikkiin valmentajiimme, työnohjaajiimme sekä coacheihin lisää täältä: https://luotain.net/valmentajat/

Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy palveluistamme ja vaihtoehdoistamme – autamme mielellämme oikean valmennuksen, työnohjaajan ja coachin valinnassa, jotta juuri teidän työyhteisönne ja organisaationne voisi kukoistaa ja menestyä!

Eija Haapala
Myynti ja markkinointi
0504380866
[email protected]

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkisto