fbpx

Oman työajan hallinta verkkokurssi

Hinta: 240 € sis. alv 24 %

Pituus: 4 viikkoa

Levollisella mielellä tehty työ suunnitelmallisesti ja ennakoiden on usein tehokkainta. Myös palautumisesta huolehtiminen on osa henkilökohtaista tehokkuutta. Päästäksesi tavoitteisiisi jostakin tekemisestä täytyy kenties luopua. Tärkeitä kysymyksiä ovat mm. mitä halutaan saada aikaan, paljonko eri asioihin panostetaan aikaa ja mistä luovutaan.

Oman työajan hallinta -valmennus auttaa sinua:

• Hallitsemaan työarkea paremmin ja vähentämään stressiä
• Työn ja henkilökohtaisen elämän yhteensovittamisen helpottamisessa
• Tunnistamaan olennaiset tehtävät
• Aikatauluttamaan asioita
• Oppimaan tehokkaampia työskentelytapoja

Oman työajan hallinta verkkokurssi koostuu 4 viikon mittaisesta kokonaisuudesta. Kurssi sisältää käytännön harjoitteita ja videoita. Kurssilta saat tietoa sekä vinkkejä arkeen. Välitehtävät auttavat sinua onnistumaan tavoitteissasi.

Oman työajan hallinta verkkokurssin sisältö:

Viikko 1 – Mikä ajankäyttöä ohjaa

Aloitamme miettimällä mikä omaa ajankäyttöä ohjaa. Mietimme sisäisiä motivaatiotekijöitä ja arvoja toiminnan ohjaajina. Oman työn tekemisen tapaa voi tuunata. Myös keskittyneen tekemisen taitoa voi kehittää.

Viikko 2 – Keskity tärkeimpiin tehtäviisi

Tällä viikolla pysähdymme miettimään millä onnistumistamme mitataan. Viikon teemaan kuuluu tavoitteiden asettamisen taito, priorisointi ja työn suunnittelu.

Viikko 3 – Aikatauluta ja vähennä keskeytyksiä

Tällä viikolla opimme aikatauluttamaan eri tehtäviämme paremmin ja vähentämään keskeytyksiä. Opimme kiinnittämään huomioita aikavarkaisiin.

Viikko 4 – Välineitä ajankäytön tehostamiseen

Tällä viikolla tutustumme työn organisoinnin erilaisiin työkaluihin ja sovelluksiin. Kehitämme yhteistyötä ja parempia käytänteitä. Mietimme delegoinnin mahdollisuuksia omassa työssä.

Kysy lisää:
Koulutuskoordinaattori
Markus Pusa 0400419865
[email protected]