fbpx

Valmentava johtajuus verkkovalmennus

Hinta: 110 € sis. alv

Kurssinkesto: 3–4h

Kohderyhmä:

Esimiestehtävissä toimivat henkilöt ja henkilöstöasioista vastaavat

Valmentava johtajuus verkkovalmennus kuvaus

Valmentava johtajuus verkkovalmennuksessa esimiestyötä katsotaan valmentavasta ja ratkaisukeskeisestä näkökulmasta. Esimiehen tehtävä on keskeinen työyhteisön toimivuuden kannalta. Työ muuttaa muotoaan ja tämä edellyttää muutosta myös perinteiseen ajatteluun esimiestyöstä. Työelämän trendit vaikuttavat johtamiseen; vuorovaikutusta ja yhteisöllisempää tekemistä edellytetään vielä aiempaa enemmän ja oppimista yhdessä. Työn merkityksellisyys kasvaa ja työvälineet ja tavat tehdä töitä moninaistuvat.

Valmennuksessa paneudutaan siihen, miten työelämän muutokset haastavat perinteisen johtajuuden ja mitä valmentava johtamisote edellyttää esimieheltä. Esimiehen tulee hyväksyä, että muutos on jatkuvaa ja entistä nopeampaa ja miten sen vaikuttaa arkeen. Valmentava johtajuus on kokonaisvaltainen tapa olla, vaikuttaa toisiin ja tulla vaikutetuksi. Se on arvostavaa, osallistavaa ja tavoitteellista yhteistoimintaa.

Valmentava johtajuus verkkovalmennus sisältö

  • Orientoituminen valmentavaan johtajuuteen
  • Työ muuttuu – esimiestyön on muututtava mukana
  • Valmentavan johtajuuden ydinroolit
  • Valmentavan esimiestyön näkyväksi tekeminen arjessa

Verkkovalmennukseen osallistuminen onnistuu tietokoneella, puhelimella sekä tabletilla. Osallistumiseen tarvitset vain internet-yhteyden.

Valmentaja Katrina Hälikkä
Katrinalla on yli 20 vuotta kokemusta vaativasta henkilöstöjohtamisen tehtävistä ja hän on kouluttanut valmentavaan johtamiseen liittyviä teemoja jo pitkään, Katrina on myös johdon ja esimiesten valmentaja ja työnohjaaja

Kysy lisää:
Koulutuskoordinaattori
Markus Pusa 0400419865
[email protected]