fbpx

Strategiakonsultointi

Strategiakonsultointi, 4 strategiapäivää

Neljäpäiväinen strategiakonsultointi sisältää strategian dokumentoinnin. Strategiakonsultoinnissa mahdollisuus hyödyntää sähköistä Stratool strategiatyökalua.

Tutkimusten mukaan johtamisen suurimmat haasteet liittyvät strategian toteuttamiseen. Luotaimen strategiakonsultointi on käytännönläheinen ja kanssamme strategiatyöskentelyn avainsanat ovat konkreettisuus ja ketteryys.

Tuloksia syntyy, kun henkilöstö otetaan mukaan tulevaisuuden suunnitteluun. Menestystekijöiden arviointi, arvokeskustelu ja suunnittelutyöstä viestiminen parantavat onnistumisen mahdollisuuksia. Yhteinen näkemys ja selkeät tavoitteet ohjaavat toimintaa haluttuun suuntaan.

Luotaimella on käytettävissään sähköinen Stratool strategiatyökalu, jonka ansiosta rullaava strategiasuunnittelu, henkilöstön oppiminen ja osallistaminen mahdollistuu ja onnistuu ketterämmin ja sujuvammin.

Rullaava strategia vastaa liiketoimintaympäristön nopeaan muutokseen. Stratoolissa strategia on johdon työpöydällä reaaliajassa tukemassa systemaattista toteutusta.

Strategiakonsultointi sisältö:

1.Omistajatahdon kirjaaminen ja toimintaympäristön ennakointi. Nykytilan analysointi.

2.Arvokeskustelu. Arvot johtamisen työkaluksi. Mission kirkastaminen.

3.Uusien mahdollisuuksien ja skenaarioiden analysointi. Visiokeskustelu. Visiosta päättäminen.

4.Menestystekijä- ja mittarivalinnat. Strategiakauden kriittisten toimenpiteiden kirjaaminen.

Kokonaisuus suunnitellaan aina yksilöllisesti asiakkaan lähtötilanne huomioiden. Strategian dokumentointi sisältyy hintaan.

Hinta: 5000€+alv

Ota yhteyttä ja kysy lisää alla olevalla lomakkeella. Olemme mielellämme sinulle avuksi.

Strategisen johtamisen ketterä sähköinen työkalu

Stratool on kehitetty yritysten avuksi strategian laadintaan ja toteuttamiseen. Se on helppokäyttöinen ja innostava suunnittelutyökalu. Stratool opastaa ymmärrettävästi eteenpäin mahdollistaen monta yhtäaikaista käyttäjää. Rullaava strategia onnistuu, kun valmiita suunnitelmia voidaan muuttaa joustavasti ja ketterästi tarpeen mukaan. Toimintasuunnitelma varmistaa toteutuksen, johon tarjoamme apua tarvittaessa. Stratool ja strategiakonsultointi sopivat hyvin yhteen.

Asiakaskokemuksia:

Strategiatyö Stratoolin avulla oli sujuvaa ja mielekästä. Työkalusta oli strategiatyöhön selkeätä apua, koska se eteni vaihe vaiheelta ohjatusti. Stratoolin henkilökunta (Vesa ja Merja) auttoi meitä koko projektin aikana antaen asiantuntevaa ja rakentavaa palautetta….

”Strategian päivittäminen oli meillä ajankohtaista ja työn aloittaminen tuotti tuskaa, lähinnä ajan löytäminen siihen. Stratoolin porukka tuntui innostavalta ja he osasivat selittää asioita niin, että jokainen ne ymmärtää, joten tuntui helpolta lähteä toteuttamaan…

Ota yhteyttä ja kysy lisää alla olevalla lomakkeella. Olemme mielellämme sinulle avuksi.