Strategiakonsultointi

Strategiatyöpajat, 4 strategiapäivää

Neljäpäiväiset strategiapäivät sisältävät strategian dokumentoinnin. Strategiatyöpajassa on mahdollisuus hyödyntää sähköistä Stratool strategiatyökalua.

Tutkimusten mukaan johtamisen suurimmat haasteet liittyvät strategian toteuttamiseen. Luotaimen strategiapäivä on käytännönläheinen ja kanssamme strategiatyöskentelyn avainsanat ovat konkreettisuus ja ketteryys.

Tuloksia syntyy, kun henkilöstö otetaan mukaan tulevaisuuden suunnitteluun. Menestystekijöiden arviointi, arvokeskustelu ja suunnittelutyöstä viestiminen parantavat onnistumisen mahdollisuuksia. Yhteinen näkemys ja selkeät tavoitteet ohjaavat toimintaa haluttuun suuntaan.

Luotaimella on käytettävissään sähköinen Stratool strategiatyökalu, jonka ansiosta rullaava strategiasuunnittelu, henkilöstön oppiminen ja osallistaminen mahdollistuu ja onnistuu ketterämmin ja sujuvammin.

Rullaava strategia vastaa liiketoimintaympäristön nopeaan muutokseen. Stratoolissa strategia on johdon työpöydällä reaaliajassa tukemassa systemaattista toteutusta.

Työpajapäivien sisältö:

1.Omistajatahdon kirjaaminen ja toimintaympäristön ennakointi. Nykytilan analysointi.

2.Arvokeskustelu. Arvot johtamisen työkaluksi. Mission kirkastaminen.

3.Uusien mahdollisuuksien ja skenaarioiden analysointi. Visiokeskustelu. Visiosta päättäminen.

4.Menestystekijä- ja mittarivalinnat. Strategiakauden kriittisten toimenpiteiden kirjaaminen.

Kokonaisuus suunnitellaan aina yksilöllisesti asiakkaan lähtötilanne huomioiden. Strategian dokumentointi sisältyy hintaan.

Hinta: 5000€+alv

Ota yhteyttä ja kysy lisää alla olevalla lomakkeella tai suoraan konsulteilta. Konsulttiesimerkit:

Pia Vilanen, Luotain Consulting Oy
Toimitusjohtaja, johdon työnohjaaja Master CSLE®, Sertifioitu Business Coach
[email protected]
044-2832673

Merja Talkio-Vilanen, Luotain Consulting Oy
Johtamisvalmennukset, strategiatyö ja Pk-yritysten kasvuvalmiuksien ja liiketoiminnan uudistumisen kehittäminen, Stratool liiketoimintakehittäjä
[email protected]
045-1173480

Marjo Rönkä, Luotain Consulting Oy
Yrityskonsultti, Certified Business Coach, Stratool asiantuntija
[email protected]
045-6199096

Strategisen johtamisen ketterä sähköinen työkalu

Stratool on kehitetty yritysten avuksi strategian laadintaan ja toteuttamiseen. Se on helppokäyttöinen ja innostava suunnittelutyökalu. Stratool opastaa ymmärrettävästi eteenpäin mahdollistaen monta yhtäaikaista käyttäjää. Rullaava strategia onnistuu, kun valmiita suunnitelmia voidaan muuttaa joustavasti ja ketterästi tarpeen mukaan. Toimintasuunnitelma varmistaa toteutuksen, johon tarjoamme apua tarvittaessa.

Asiakaskokemuksia:

Strategiatyö Stratoolin avulla oli sujuvaa ja mielekästä. Työkalusta oli strategiatyöhön selkeätä apua, koska se eteni vaihe vaiheelta ohjatusti. Stratoolin henkilökunta (Vesa ja Merja) auttoi meitä koko projektin aikana antaen asiantuntevaa ja rakentavaa palautetta….

”Strategian päivittäminen oli meillä ajankohtaista ja työn aloittaminen tuotti tuskaa, lähinnä ajan löytäminen siihen. Stratoolin porukka tuntui innostavalta ja he osasivat selittää asioita niin, että jokainen ne ymmärtää, joten tuntui helpolta lähteä toteuttamaan…

Ota yhteyttä ja kysy lisää. Olemme mielellämme sinulle avuksi.

Pia Vilanen
Toimitusjohtaja
[email protected]
044-2832673

Eija Haapala
Henkilöstöjohtaminen, Myynti ja Markkinointi
[email protected]
050-4380866

Markus Pusa
Koulutuskoordinaattori
[email protected]
0400-419865