fbpx

Luotain Consulting Oy

Luotain Consulting Oy on perustettu 2007 ja tuottaa työnohjaus, valmennus- ja koulutuspalveluja koko Suomen alueella kaiken kokoisille yrityksille, valtiolle, kunnille sekä kaupungeille pitkäaikaisena organisaation kumppanina ja/tai yksittäisiin tarpeisiin asiakkaan toiveiden mukaan.

Luotaimessa työskentelee tällä hetkellä yli 30 huipputekijää, joilla on pitkä ja laaja kokemus henkilöstön, johdon ja liiketoiminnan kehittämisestä eri rooleissa.

Meille tärkeintä on, että palveluissamme pureudutaan oikeisiin asioihin yhdessä ja tehdään työtä, joka vie yksilöä, yksikköä, organisaatiota ja koko konsernia aidosti eteenpäin. Missiomme on lisätä arvostusta työelämään. Koemme, että arvostuksesta, vahvuuksista ja myönteisyydestä ammentamalla ihmiset saavat aikaan paitsi tuloksia, myös aitoa työniloa. Visiomme on olla vaikuttavin kehittämisen kumppani.

Tarjoamme työnohjausta keskitetysti, tarjoamme puitesopimuksia myös koulutushankintoihin sekä tuotamme kehittämiskokonaisuuksia, mutta meiltä voi ostaa koulutusta, työnohjausta, valmennusta ja vaikka Tyhy-päiviä myös yksittäisiin tarpeisiin.

Työnohjaus ja coaching

Puitesopimukset työnohjausten ja coaching -palveluiden hankintaan, jolloin tarjoamme kaikki organisaation tarvitsemat työnohjaus- ja coachingpalvelut (johto-, työyhteisö-, yksilö- ja kriisityönohjaus). Meiltä voi tilata myös työyhteisösovittelupalvelut ja debriefing- ja defusing-palvelut.

Koulutukset

Räätälöidyt koulutukset organisaation tarpeisiin henkilöstölle ja johdolle koko Suomessa, avoimet koulutukset sekä verkkokurssit yksittäisille työntekijöille.

Kehittämisohjelmat

Kehittämisohjelmat ovat kokonaisuuksia, joissa kehitetään toimintaa monella osa-alueella kokonaisuutena. Kehittämisohjelma saattaa liittyä esimerkiksi muuttuneeseen liiketoimintaympäristöön, voimakkaaseen kasvuun tai uuteen strategiaan. Kehittämisohjelmiin on mahdollista hakea ELY-keskukselta täsmä-, muutos- tai rekrykoulutustukea. Luotain on myös valittu Ely-keskuksen liiketoiminnan kehittämisen konsulttipalveluihin palveluntuottajaksi.

TYÖNOHJAUS & COACHING -lehti 2023

 

Meidän missiomme on lisätä arvostusta työelämään

Meidän missiomme on lisätä arvostusta työelämään. Koemme, että arvostuksesta, vahvuuksista ja myönteisyydestä ammentamalla yritykset saavat aikaan paitsi tuloksia, myös aitoa työniloa.

Hyvinvoiva, työstään iloitseva ja arvostettu työntekijä saa paljon aikaan ja hänen kanssaan on mukava toimia – hän on se syy, miksi asiakas haluaa palata takaisin yrityksen palveluiden äärelle.

Olemme saaneet tuottaa palveluitamme niin valtiolle, kunnille ja kaupungeille kuin yksityisellekin sektorille monilla eri toimialoilla. Tuotamme kehittämispäiviä, strategiapäiviä, erilaisia työyhteisön toimivuuteen ja ihmisten johtamiseen liittyviä valmennus- ja koulutuspalveluita pitkäjänteisessä yhteistyössä yritysten kanssa tai yksittäisinä päivinä yrityksen tarpeen mukaan. Meillä on myös avoimia koulutuksia ja valmennuksia, joihin voivat ottaa osaa yksittäiset työntekijät yksilöllisen tarpeen mukaisesti.

Ole yhteydessä, mielellämme palvelemme myös sinua. Soita: 044-2832673 tai lähetä sähköpostia: [email protected]

Ratkaisu- ja voimavarakeskeiset työnohjaajat, valmentajat ja coachit

Luotaimen työnohjaajat, valmentajat ja coachit ovat koulutettuja ja kokeneita henkilöstön-, johdon- ja liiketoiminnan kehittämisen ammattilaisia.

Tilaa tai ole yhteydessä, niin katsotaan kuka tai ketkä meistä olisivat teille sopivia asiantuntijoita.

Pia Vilanen
Toimitusjohtaja
[email protected]
044-2832673

Eija Haapala
Henkilöstöjohtaminen, Myynti ja Markkinointi
[email protected]
050-4380866

Markus Pusa
Koulutuskoordinaattori, IT asiat
[email protected]
0400-419865