fbpx

Työhyvinvoinnin rakennuspalikat verkkovalmennus

Hinta: 240 € sis. alv

Kurssin kesto: 6 viikkoa

Kohderyhmä:

Eri alojen työntekijät ja henkilöstöalan ammattilaiset

Työhyvinvoinnin rakennuspalikat verkkovalmennus kuvaus

Työhyvinvoinnin rakennuspalikat -verkkovalmennus on monipuolinen työhyvinvoinnin kehittämisen tieto- ja taitopaketti. Valmennusohjelman tavoitteena on vaikuttaa työssä jaksamiseen, monipuolistaa stressin hallinta- ja ehkäisykeinoja sekä lisätä voimavaroja ja myönteisyyttä mm. mindfunessin ja positiivisen psykologian keinoin.

Koulutus muodostuu kuudesta viikon mittaisesta osiosta, joista jokainen tarjoaa sekä tietoa, että pohdintatehtäviä ja harjoituksia oman työhyvinvoinnin tilan tunnistamiseen sekä parantamiseen. Kurssin valmentajat ovat työpsykologian, positiivisen psykologian ja työnohjauksen ammattilaisia.

Keskeiset hyödyt osallistujalle

Monipuolista tietoa työhyvinvoinnin eri osa-alueista sekä käytännönläheisiä tehtäviä ja työkaluja itsestä huolehtimiseen, palautumistaitojen kehittämiseen sekä työn käytäntöjen ja työn ihmissuhteiden kehittämiseen. Ohjelma auttaa sinua voimaan hyvin ja tunnistamaan oman työn voimavara- ja kuormitustekijöitä.

Valmennus muodostuu kuudesta osiosta, joiden teemat ovat:

  • Osa 1: Stressi, terveys ja työhyvinvointi. Saat perustietoa terveyden kulmakivistä ja stressinhallinnasta.
  • Osa 2: Työn voimavara- ja kuormitustekijät ja työn tuunaaminen. Pääset arvioimaan oman työhyvinvointisi tilaa ja saat myös apukeinoja uupumuksen ja huolestumisen hoitamiseen.
  • Osa 3: Ajankäyttö ja työn ja vapaa-ajan yhdistäminen. Saat työkaluja ja vinkkejä oman arkesi parempaan suunnittelemiseen.
  • Osa 4: Positiivinen psykologia ja vahvuudet työhyvinvointisi tukena. Opit tuntemaan omia vahvuuksiasi, myönteisyyden voimaa, resilienssiä ja optimismia.
  • Osa 5: Palaudu paremmin. Osio opastaa kohti parempaa palautumisen taitoa mindfulnessin ja itsemyötätunnon näkökulmista.
  • Osa 6: Sosiaalinen tuki. Osio kuusi ottaa huomioon työpaikan ihmissuhteet hyvinvoinnin näkökulmasta. Opit ratkaisukeskeistä arjen viestinnän taitoa ja arvostavan työyhteisön rakentamista.

Osiot etenevät viikko kerrallaan ja kunkin osion päätteeksi saat viikkotehtävät. Lisäksi voit täyttää joka viikko henkilökohtaista työhyvinvoinnin suunnitelmaa, josta sitten kurssin päätteeksi saat mukaasi toimivan hyvinvointityökalun, johon voit aina palata. Tervetuloa mukaan!

Kysy lisää:
Koulutuskoordinaattori
Markus Pusa 0400419865
[email protected]