fbpx

Valmentajat

Hallituksen jäsen Pia Vilanen

puh. +358 44 2832673 | email: pia.vilanen-eiroskaa@luotain.net

Pia on Luotain Consulting Oy:n toimitusjohtaja, omistaja ja perustaja. Pia on erittäin kokenut ratkaisukeskeinen työnohjaaja STOry / Coach ja  johdon työnohjaaja MasterCSLE®,mindfulness -ohjaaja, työyhteisö- ja esimiesvalmentaja sekä mm. Sertifioitu Business Coach ja Stratool liiketoimintakehittäjä.

Luotain on liiketoiminnan, johtamisen ja henkilöstön kehittämisen aito kumppani ja yksi Suomen suurimmista työnohjaus- ja coaching taloista. Luotaimen missio on lisätä arvostusta työelämään. Luotain on perustettu vuonna 2007.

Pia on tehnyt itse valtavan määrän työnohjaus-,  coaching-, koulutus- ja valmennustyötä ja kehittänyt erilaisia mittareita ja valmennusohjelmia. Nykyisin Pia johtaa Luotainta ja kehittää Luotaimen palveluja yhdessä asiantuntijoidensa kanssa. Meillä on 20 työelämässä laajalti ansioitunutta erittäin kokenutta valmentajaa, coachia, työnohjaajaa, työyhteisösovittelijaa ja konsulttia. Tarjoamme palveluitamme koko Suomen alueella ja nykyisin myös Suomen rajojen ulkopuolella. Meillä on tietoturvalliset ja helppokäyttöiset etätyökalut, joilla ohjaaminen sujuu.

Meiltä saa työnohjaus- ja coachingpalveluiden lisäksi täsmäkoulutuksia, konsultaatiota, räätälöityjä- ja avoimia koulutuksia, strategiatyöpajoja ja palvelumuotoilua. Haastaviin tilanteisiin työyhteisösovittelua ja debriefing palveluja.

Pia on kouluttautunut yllä mainittujen koulutusten lisäksi mm, EverythingDISC for Leaders®- ja Everything DISC Workplace® valmentajaksi, Henkilökohtainen tehokkuus® valmentajaksi, Stressi- ja voimavarat® -valmentajaksi, Työodotukset® valmentajaksi. Kouluttajana edellä mainituissa ovat olleet MLP ja Inscape Publishing sekä Wiley. Muita alan opintoja mm. psykologian laajat opinnot Jyväskylän yliopistossa (-neuropsykologia). The William Glasser Institute: Choice® Theory, Reality Therapy ja Lead-Management koulutusohjelma.

Arvostuksen lisääminen työelämään on missioni ja ratkaisukeskeisyys on keskeinen osa työotettani. Olen kokenut johdon työnohjaaja sekä valmentaja, autan myös työelämän solmukohdissa organisaatioita ja ihmisiä. Vaikka tulokset motivoivatkin minua, koen, että vahvuuteni on kohdata aidosti ja läsnäolevasti toinen ihminen – oli hän taustaltaan konsernin johtaja, esimies, yrittäjä tai työn vaativissa haasteissa painiskeleva työntekijä tai työyhteisö.

Työnohjauksessa, -valmennuksissa ja kouluttamisessakin on pitkälti kyse ihmisten ja organisaatioiden aitojen tavoitteiden näkemisestä ja kirkastamisesta sekä toisaalta ainutlaatuisesta yhteistyöstä, jolla organisaation ja henkilöstön vahvuudet, kyvykkyydet ja toimeenpanokyky saadaan esiin. Ihmisissä on valtavasti voimaa, osaamista ja erilaisia taitoja. Mottoni usein onkin: Kyllä voi.