fbpx

Ryhmävalmennus – UUSILLE ASIAKASMARKKINOILLE, myynti ja markkinointi kuntoon!

Tuntuuko, että kaipaat yrittäjänä ajatusten vaihtoa ja konkreettisia työvälineitä myynnin ja markkinoinnin toteuttamisessa? Tule ryhmämuotoiseen valmennukseemme, jossa saat tietoa uusimmista myynti- ja markkinointiratkaisuista, työkaluja toteuttamiseen sekä pääset pallottelemaan ajatuksia ohjatusti yritysvalmentajan johdolla muiden yrittäjien kanssa.

Palvelun vähimmäistuntimäärät:
Ryhmävalmennus 15 tuntia

Ryhmässä on 5 yrittäjää, jotka kokoontuvat valmentajan kanssa viisi kertaa kolmen tunnin ajan. Tässä ryhmämuotoisessa valmennuksessa liiketoimintaa kehitetään valittujen teemojen mukaan kokeneen yrityskehittäjän/hallitusammattilaisen kanssa. Tapaamisten välillä tehdään konkreettisesti liiketoiminnan kehittämiseen liittyviä toimia.

Käsiteltäviä teemoja ovat muun muassa

  • markkinoinnin trendit ja suuntaviivat
  • myynnin- ja markkinoinnin digitaaliset työvälineet ja niiden mahdollisuudet
  • myynti- ja markkinointikanavat
  • kohderyhmät ja niiden valinta
  • tekoälyn hyödyntäminen markkinoinnin sisällöntuotannossa
  • strateginen ja tavoitteellinen ajattelu
  • tehokkaiden myynti- ja markkinointiprosessien rakentaminen ja suunnittelu
  • myynti- ja markkinointisuunnitelmien laadinta

Valmennus on erittäin konkreettinen ja maanläheinen. Valmentajamme ovat digitaalisen markkinoinnin ammattilaisia ja tuntevat tämän päivän työvälineet sekä tehokkaat toimintamallit eri aloilla. Valmennusta tuottavat liiketoiminnan kehittämisen ammattilaiset, jotka ovat taustaltaan myös itse yrittäjiä. Tehtävään valitut henkilöt ovat koulutettuja coacheja, johdon työnohjaajia ja erittäin kokeneita liiketoiminnan kehittäjiä.

Valmennuksesta saat tukea yrittäjänä toimimiseen ja oman liiketoimintasi kehittämiseen. Valmentaja ja ryhmä auttaa sinua ottamaan käyttöön oman potentiaalisi, tarttumaan toimeen ja onnistumaan. Ryhmä tarjoaa myös uusia yrittäjäverkostoja, tietoa, ideoita ja vertaistukea.

Ryhmän aikataulu sovitaan valmentajan ja ryhmän kesken, kun 5 yrittäjää ovat valmiina inspiroitumaan. Valmennukset järjestetään sovitusti Luotaimen koulutustilassa Klingendahlissa tai Teams -tapaamisina.

Mikäli ryhmämuotoinen valmennus ei tunnu hyvältä, huomioithan myös yksilöpalvelumme.

Oikein lämpimästi tervetuloa kehittämään loistavat myynti- ja markkinointisuunnitelmat liiketoimintasi tueksi!

Terveisin Luotaimen yrityskoutsit

Veera Matilainen ja Marjo Rönkä

Yhteystiedot

Luotain Consulting Oy
Veera Matilainen
puh. 0503429152
sähköposti: [email protected]

Pyydä yhteydenottoa

6 + 2 =