fbpx

Valmentajat

Marjo Rönkä

puh. 0503247713 | email: marjo.ronka-eiroskaa@luotain.net

Sote erityisasiantuntija, Certified Business Coach, Strategiatyö konsultointi. Sotelainsäädäntö, sote- toimialan kehittäminen.

Sosiaali- ja terveysalan palvelujen erityisasiantuntija. Vahva sote-lainsäädännön tuntemus sekä erityisesti palveluiden vaikuttavuuden ja sen mittaamisen, asiakkaan oikeusturvan ja riskienhallinnan valmennuksia.

Johtamisen ja lähijohtamisen valmennuksia ja kehittämishankkeita yksityisen ja julkisen sektorin organisaatioille. Sosiaali- ja terveydenhuollon palvelutoiminnan uudistaminen, muutostilanteet ja prosessit. Strategiatyön kirkastamisen ja toimeenpanon asiantuntija Stratool työkalua apuna käyttäen.

Yksilö- ja ryhmä coaching, jokaisen osallistujan oman potentiaalin löytämiseksi ja volition vahvistamiseksi.

Pk-yritysten kasvuvalmiuksien ja liiketoiminnan uudistumisen kehittämisen tukena. Pitkä ja laaja kokemus eri toimialojen yritysten konsultoinneista ja valmennuksista.

Organisaatioiden yhteiskuntavastuullisuuden  määrittelemisen ja esille tuonnin apuna.

Marjo oli Teso ry:n toiminnanjohtajana ennen Luotaimessa työskentelyä 20 vuotta.Palkittu kultaisella Suomen Yrittäjien ansiomerkillä tunnustuksena merkittävästä sote-yrittäjyyden hyväksi tehdystä työstä.

Strategiatyön kirkastamisen ja toimeenpanon asiantuntija Stratool työkalua apuna käyttäen. Yksilö- ja ryhmä coaching  jokaisen osallistujan oman potentiaalin löytämiseksi ja volition vahvistamiseksi. Koulutuksia ja kehittämishankkeita yritysten, johdon sekä henkilöstön tueksi.