fbpx

UUTTA! Luotaimessa on aloittanut uutena tekijänä Eija Haapala

tammi 27, 2021 | Ajankohtaista

Eija on kokenut muutosjohtamisen, myynnin ja tiedolla johtamisen ammattilainen. Eijalla on yli 20 vuoden kokemus johtamisesta ja esihenkilötyöstä.

Eija on työskennellyt niin pk-sektorilla kuin kansainvälisissä pörssiyhtiöissä myyntijohtajana, palvelupäällikkönä ja esihenkilönä mm. bisnesinformaatio-, media-, sähkö- ja logistiikka-alalla. Eijan asiakkaat ovat edustaneet useiden eri toimialojen ylintä johtoa. Eija rakastaa asiakkaiden auttamista ratkaisulähtöisesti haastavissa muutos- ja kehityshankkeissa, ja saa virtaa asiakkaiden onnistumisesta ja menestymisestä. Eija on tuloshakuinen yhteisiin tavoitteisiin sitouttaja ja luotettava tiimipelaaja, joka uskoo ihmiseen ja tiedolla johtamiseen.

Työelämässä luottamus luo luottamusta ja arvostus työhyvinvointia ja positiivista työntekijäkokemusta. Ilman hyvää työntekijäkokemusta ei voi luoda parasta mahdollista asiakaskokemusta ja saavuttaa liiketoiminnassa pitkäjänteisesti strategisia tavoitteita, tuloksia ja kannattavuutta. Tervetuloa Eija Luotaimeen!

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkisto