fbpx

Valmentajat

Eija Haapala

puh. 0504380866 | email: eija.haapala-eiroskaa@luotain.net

Myynti ja markkinointi, Henkilöstön ja työhyvinvoinnin johtamisen asiantuntija, YTK, Johdon työnohjaaja CSLE®, ratkaisukeskeinen valmentaja, kokenut muutosjohtamisen, myynnin ja tiedolla johtamisen ammattilainen. Yli 20 vuoden kokemus esihenkilötyöstä.

Eija Haapala, YTK, Henkilöstön ja työhyvinvoinnin johtamisen asiantuntija, ratkaisukeskeinen valmentaja, johdon työnohjaaja CSLE, on kokenut muutosjohtamisen, myynnin ja tiedolla johtamisen ammattilainen. Eijalla on yli 20 vuoden kokemus johtamisesta ja esihenkilötyöstä. Eija on täydentänyt aiempia opintojaan organisaatioista ja johtamisesta, valtio-opista ja puheviestinnästä ja valmistunut 2021 henkilöstöjohtamisen ja työhyvinvoinnin asiantuntijaksi Tampereen yliopistosta.

Eija on työskennellyt niin pk-sektorilla kuin kansainvälisissä pörssiyhtiöissä myyntijohtajana, palvelupäällikkönä ja esihenkilönä mm. bisnesinformaatio-, media-, sähkö- ja logistiikka-alalla. Lisäksi hän on toiminut mm. tutkimuskoordinaattorina henkilöstö- ja asiakastyytyväisyystutkimuksissa. Eijan asiakkaat ovat edustaneet useiden eri toimialojen ylintä johtoa. Eija rakastaa asiakkaiden auttamista ratkaisulähtöisesti haastavissa muutos- ja kehityshankkeissa, ja saa virtaa asiakkaiden onnistumisesta ja menestymisestä.

Eija on tuloshakuinen yhteisiin tavoitteisiin sitouttaja ja luotettava tiimipelaaja, joka uskoo ihmiseen ja tiedolla johtamiseen. Työelämässä luottamus luo luottamusta ja arvostus työhyvinvointia ja positiivista työntekijäkokemusta. Ilman hyvää työntekijäkokemusta ei voi luoda parasta mahdollista asiakaskokemusta ja saavuttaa liiketoiminnassa pitkäjänteisesti strategisia tavoitteita, tuloksia ja kannattavuutta.