fbpx

Työkykyjohtamisen opas sinulle vapaasti hyödynnettäväksi

elo 25, 2023 | Blogi, Etusivun Ajankohtaista

Työsuojelurahaston osittain rahoittamalla hankkeella haluttiin Luotaimessa kehittää uudenlainen Työkykyjohtamisen koulutus asiakkaidemme ja suomalaisen työelämän tueksi. Ohessa oleva opas on vapaasti hyödynnettävissä kaikilla suomalaisilla työpaikoilla. Työelämä nykyajassa kaipaa kipeästi lisää ymmärrystä siitä, miten työkykyä voi tukea. Monella alalla on pula osaavasta väestä ja myös jaksamisesta. Työelämä kuormittaa aiempaa enemmän ammattilaisten aivoja ja mielenterveyttä.

Työkykyjohtaminen on ymmärrystä ja taitoa työelämän inhimillisen resurssin optimaaliseen johtamiseen – ihmisten hyvinvoinnin, vahvuuksien ja motivaation hyödyntämiseen ja vaalimiseen. Työkykyjohtamista voidaan perustella paitsi euroilla, myös merkityksellisyydellä, etiikalla ja inhimillisyydellä. Parhaimmillaan työkykyjohtamisen osaaja ymmärtää myös oman hyvinvointinsa yhteyden organisaation systeemiseen hyvinvointiin, sillä kaikki vaikuttaa kaikkeen ihmisten yhteisössä.

Tämä opas kertaa tärkeimmät opit Luotain Consulting Oy:n kehittämishankkeesta, jossa asiantuntijatiimimme kehitti vuosina 2022-2023 Työsuojelurahaston tuen turvin Työkykyjohtamisen koulutusohjelman. Tarkoitus on välittää keskeiset ideat siitä, miten työkykyjohtamisen kokonaisvaltaista tietotaitoa voi välittää ja opettaa tehokkaasti ja mielekkäästi.

Voidaan hyvin!

Taina Laane
Positiivisen psykologian asiantuntija, MAPP
Työnohjaaja, valmentaja
Luotain Consulting Oy

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkisto