fbpx

Tiedote

maalis 17, 2020 | Blogi

Koronavirusepidemian vaikutukset Luotaimen palveluihin

Hyvä asiakkaamme

Osana poikkeustilanteisiin tai tartuntatautiepidemioihin liittyvää varautumissuunnitelmaa, Luotaimen valmentajat ja työnohjaajat noudattavat yhtiön johdon, valtionjohdon ja THL:n toimintaohjeita koronaviruksen varalta. Seuraamme tiiviisti valtakunnallista tilannetta ja noudatamme THL:n ja viranomaisten ohjeistuksia.

Pyrimme osaltamme vähentämään viruksen leviämistä ja varmistamaan henkilöstömme, asiakkaidemme sekä yhteistyökumppaneidemme terveyden ja turvallisuuden parhaalla mahdollisella tavalla. Sovituista työtehtävistä huolehditaan yhdessä asiakkaan kanssa sovitulla tavalla tapauskohtaisesti.

Työnohjaus- ja valmennustyöt jatkuvat pääsääntöisesti suunnitelman mukaisesti. Pääosin palvelumme siirtyvät nyt etäpalveluin toteutettavaksi Teams videoyhteyden avulla. Voit liittyä Teams -kokoukseen milloin tahansa, missä tahansa ja millä tahansa laitteella. Myös asiakaskokoukset pidetään nyt pääosin Teams:n välityksellä. Sinulla ei tarvitse olla Teams-tiliä, internet-yhteys riittää. Voit liittyä Teams -tapaamiseen sähköpostitse lähettämäämme linkkiä klikkaamalla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää Pia Vilanen, toimitusjohtaja Luotain Consulting Oy [email protected], 044-2832673 tai Päivi Seppälä, valmennuspäällikkö, [email protected] , 050-4753851 tai Markus Pusa, koulutuskoordinaaattori, 0400-419865.

Nyt kannattaa tutkia mahdollisuuksia sopeutua muutokseen ja katsoa miten voisimme selvitä tästä mahdollisimman vähin vaurioin. Suomi ei voi kokonaan seisahtua. Nyt kannattaa kehittää palveluita ja omia toimintatapoja, auttaa myös muita ja tarjota tukea. Tehdä yhdessä. Miettiä yhdessä. Vaikka nyt pitää välttää fyysistä läheistä kanssakäymistä ihmisten kesken, henkisiin kohtaamisiin kannattaa panostaa. Etätyökaluilla voi olla toisiin ihmisiin yhteydessä, kehittää työtä ja sopia asioista. Etätyökalut kannattaa ottaa nyt tehokkaaseen käyttöön.

Me Luotaimessakin pyrimme ylläpitämään mahdollisimman hyvää palvelutasoa Koronasta huolimatta. Virtuaalisia palveluja käytetään tukemaan kasvokkain tapahtuvia prosesseja. Työnohjaus-, coaching-, valmennus- ja koulutuspalvelut onnistuvat hienosti myös etätyökaluin. Luotaimen käyttämiä etätyökaluja on helppo käyttää ja palveluihin on helppo osallistua omasta etätyöpisteestä höyryävän kahvikupillisen kera, vaikka villasukat jalassa. Myös Luotaimen omat sisäiset koulutukset järjestetään nyt etänä.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy itsellesi ja tiimillesi coaching- ja työnohjauspalveluita, jotka auttavat sinua ja yhteisöäsi miettimään mikä tekisi työelämästä sujuvaa ja hyvää myös nyt. Kuormittavat tilanteet täytyy saada purkaa ja johtamisen ja yrittämiseen tarvitaan tukea erityisesti nyt. Myös koulutukset onnistuvat hienosti etätyökaluin. Mielellämme olemme apunasi. Ota yhteyttä ja kysy  lisää Pia Vilanen, toimitusjohtaja Luotain Consulting Oy [email protected], 044-2832673 tai Päivi Seppälä, valmennuspäällikkö, [email protected] , 050-4753851.

Suomi selviää tästäkin yhdessä, tekemällä yhteistyötä ja auttamalla toinen toisiamme.

Yhteistyöterveisin

Luotain Consulting Oy:n väki

 

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkisto