fbpx

Suomi nousuun yhdessä

touko 16, 2016 | Blogi

 

AAA-sertifikaatti_LuotainConsultingOy2016

Luotain ylsi korkeimpaan AAA luottoluokitukseen jälleen. Olemme ylpeitä ja kiitollisia. Kiitos asiakkaillemme, arvokas työmme tapahtuu yhteistyössä kanssanne. Ilman tuota ainutlaatuista yhteistä työtä, tavoitteiden asetantaa, suunnittelua ja arviointia, ei olisi ollut mahdollista onnistua.

Uskomme tulevaan. Rakennamme innolla uutta, myös digitalisaatiota hyödyntämällä. Uusi verkko-oppimisympäristö, uudenlaiset viestinnän tavat ja toiminnanohjaus rakentuvat yhteisvoimin. On mahtava huomata millaista asiantuntemusta ja monipuolista apua on saatavissa myös verkostoistamme, joista olen myös äärettömän kiitollinen.  Luotaimen omien valmentajien asiantuntemus, osaaminen ja toimeliaisuus ovat huippuluokkaa. Ja taas saatiin kaksi mahtavaa osaajaa lisää Luotaimeen työskentelemään. Tervetuloa joukkoon Inkeri ja Raisa!

Usko mahdollisuuksiin ja ihmisiin on minussa vahva. Uskon, että ihmiset ovat halukkaita sitoutumaan ja kehittämään työtä yhdessä. Satojen työyhteisöjen kanssa työskennelleenä kokemuksesta voin sanoa, että niitä ihmisiä jotka haluavat rakentaa yhdessä hyvää ja toimivaa on paljon.  Toimeliaisuutta ja huippuluokan osaamista on Suomessa paljon.

Vaikka toimeliaisuutta on paljon, tarvitaan yhteiseen savottaan jokaista. Tarvitaan vielä lisää yhteen hiileen puhaltamisen meininkiä, reiluutta, toimeliaisuutta, osallisuutta ja reippautta kantaa vastuuta. Tarvitaan lisää myös viisautta ja sydämen sivistystä, jIlkkaHalava_Luoaimessa03052016oka näkyy kaikenlaisen työn arvostuksena, kaikenlaisten ihmisten arvostuksena ja inhimillisyytenä. Edellä mainittu näkyy asenteena, joka paistaa läpi kaikessa kun yhdessä työtä tehdään. Loistava Aamulehden kamppanja #puutunpeliin on hyvä esimerkki kaivatuista kannanottoista, siitä minkälaisessa Suomessa me suomalaiset haluamme asua. Myös minä  lupaan puuttua peliin kun näen kiusaamista ja ihmisten kaltoin kohtelua.

Tulevaisuustutkija Ilkka Halava kävi Luotaimessa kertomassa omia ajatuksiaan tulevaisuuden työstä Luotaimen puhujatilaisuudessa 3.5. ja myös hän peräänkuulutti toimeliaisuutta ja vastuunoton tärkeyttä. Suomi nousee yhteisellä tekemisellä. Ilkka ennusti ns. teollisen puheen vähenemistä ja aidon kohtaamisen lisääntymisen mahdollistumista.

Puheella rakennetaan merkityksiä, mitä toistuvasti otetaan esiin, mitä toistuvasti emme ota esiin. Mitä sanoja käytän ja en käytä. Tarvitaan myös tekoja. Mitä tekoja arjessa teen tai jätän tekemättä? Haastankin jokaista miettimään minkälaista maailmaa haluaa lapsilleen rakentaa. Näetkö mahdollisuuksia, tartutko toimeen, kerrotko toisille myös hyviä asioita, otatko vastuuta ja minkälaisella asenteella työelämää elät. Enemmän valosta käsin elämällä saamme aikaan onnistumisia ja myös menestynyttä liiketoimintaa. Se mihin huomio kiinnittyy, se kasvaa ja voimistuu.

Toimeliasta ja Arvokasta työtä!

Pia Vilanen

Toimitusjohtaja
TyönohjaajaSTOry ja johdon työnohjaaja MasterCSLE
Luotain Consulting Oy

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkisto