fbpx

Rauhallista ja levollista joulua

joulu 21, 2020 | Blogi

Lämmin kiitos yhteisestä työstä kaikille valmentajillemme, asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme.

Vuosi 2020 oli Luotaimelle monella tavalla työntäyteinen ja mielenkiintoinen, uusia valmentajia aloitti ja uusia palveluita otettiin käyttöön ja pandemia aiheutti huolta. Vuosi oli aikalailla erilainen varmasti meille kaikille.

Olen syvästi kiitollinen ja kiitollisuus herkistää tärkeiden asioiden äärelle. Erityisen tärkeä asia itselleni on hyvä yhteistyö. Luottamus ja yhteistyö tuntuu hyvälle. Sydämellinen kiitos pitkäaikaisista asiakassuhteistamme, joissa näkyy upeasti yhteistyö ja luottamus. Olemme saaneet tehdä yhteistyötä usean organisaation kanssa jo 13 vuotta. Kiitos myös uusille asiakkaille ja sydämestäni kiitän saavuttamastamme luottamuksesta kanssanne.

Vuosi 2021 näyttää Luotaimessa hyvältä, vaikka epävarmuuden kanssa on osattava nyt elää. Haluamme vilpittömästi kiittää kaikkia Luotaimen asiakkaita ja yhteistyökumppaneita mahtavasta yhteistyöstä. Tästä on mukava jatkaa myös ensi vuonna. 

Rauhallista Joulua ja Menestyksekästä Uutta Vuotta 2021

Totuttuun tapaan olemme lahjoittaneet joulukortti rahamme Punaiselle Ristille.
Tehdään hyvää työtä yhdessä taas ensi vuonna.

Artistina: Martin Alvarado
Martin on Argentiinan nykytangon merkittävimpiä laulajia ja yksi hienoimmista tulkitsijoista tangon historiassa. Alvarado on esiintynyt kaikilla maailman mantereilla ja hänen musiikkiansa soitetaan päivittäin radiokanavilla joka puolella maailmaa. Nyt saamme nauttia yhdessä myös Martinin meille kaikille laulamasta Sydämeeni joulun teen kappaleesta

Kiitos erinomaisesta arvokkaasta työstä!
Rauhallista, onnellista joulua ja hyvää tahtoa.

Pia Vilanen
toimitusjohtaja
Luotain Consulting Oy

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkisto