fbpx

Rauhallista ja läsnä olevaa joulua!

joulu 21, 2023 | Blogi

Joulu

Vuosi 2023 oli Luotaimessa edelleen voimakkaan kasvun aikaa, olemme kasvaneet keskimäärin 25%:n vuosivauhtia viime vuodet ja ensi vuosikin näyttää hyvältä. Olemme saaneet tehdä ennätysmäärän uusia työnohjaus- ja coachingsopimuksia, ja järjestää muutos- ja organisaatiokulttuurivalmennuksia vilkkaasti johdoille ja henkilöstöille. Työyhteisösovitteluja, konsultaatiopäiviä, monenlaisia luentoja ja koulutuksia erilaisiin työelämän tarpeisiin olemme saaneet tuottaa paljon.

Viime vuonna aloitimme uutena palveluna työkykyjohtamisen koulutusohjelman tuottamisen ja mm. tekoälyn hyödyntämiseen liittyvän koulutuskokonaisuuden, joka keskittyy ei niinkään teknologiaan vaan siihen, mihin tekoälyä voidaan käyttää ja minkälaisia eettisiä kysymyksiä tulee huomioida.

Ensi vuonna uutena palveluna tarjoamme myös mm. valmennusta erittäin vaikeisiin vuorovaikutustilanteisiin hieman uudella tavalla, tarkastellaan yhdessä vuorovaikutus- ja päätöksentekotilanteita, joissa tarvittaisiin enemmän henkilöiden välistä sekä keskistä dialogia ja keskusteluälykkyyttä. Tunnistetaanko teillä, mitä konfliktilla ja konfliktikompetenssilla tarkoitetaan? Tavoitteenamme on tukea ja rakentaa yhdessä asiakkaidemme kanssa yhä parempia keinoja ja valmiuksia, joilla yhteistä ymmärrystä on mahdollista saavuttaa ja miten voisimme lisääntyneen keskusteluälykkyyden avulla saada aikaan enemmän ratkaisukeskeistä dialogia silloinkin, kun mielipiteet eroavat jyrkästi toisistaan. Monenlaista uutta ja mielenkiintoista, suoraan työhön hyödynnettävää on taas tulossa.

Meillä Luotaimessa vallitsee upea yhteisöllisyyden henki, työtoveria autetaan ja ihmisillä on jatkuva halu kasvaa ja kehittyä. Olemme kouluttautuneet yhdessä ja erikseen paljon ja ensi vuodenkin koulutuskalenterimme näyttää todella mielenkiintoiselle. Ylpeänä ja kiitollisena voin todeta, että Luotainlaiset ovat saaneet myös huippupalautteet tekemästään työstä. Meillä on hyvät valmiudet palvella sinua myös jatkossa.

Nyt on paljon aihetta kiitollisuuteen ja haluankin kiitää sekä valmentajia ihan timanttisesta, sydämellä tehdystä työstä ja teitä asiakkaita, joita ilman ei olisi meitäkään. Monen asiakkaan kanssa olemme tehneet töitä yhdessä pitkään, hyvistä yhteistyösuhteista osaamme olla kiitollisia joka päivä. Kiitos luottamuksesta. Toivottavasti saamme tehdä hedelmällistä, hyvää yhteistyötä kanssanne myös jatkossa. Myös uudet asiakkaat ovat varmasti tervetulleita palvelujemme pariin.

Nyt on kuitenkin aika hengähtää ja viettää rauhallista läsnäolevaa joulua, kukin omalla tavallaan.

Me Luotainlaiset haluamme toivottaa sinulle
Rauhallista Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta.
Tästä on hyvä jatkaa myös ensi vuonna!

Pia Vilanen
Toimitusjohtaja
Luotain Consulting Oy

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkisto