fbpx

Positiivisesti muutokseen

loka 11, 2023 | Blogi, Etusivun Ajankohtaista

Luotaimen oma asiakaslehti, aina yhtä odotettu Työnohjaus- ja Coaching -lehti vuosimallia 2023 kokoaa lukijalleen yhteen ja hyödynnettäväksi osaamistamme, sekä asiakastarinoita matkan varrelta.  Lehtemme on hyvä vinkkipaketti esihenkilölle ja johtajalle, sekä aikaansa seuraavalle asiantuntijalle ja kehittäjälle. Lisäksi se aiheuttaa välitöntä tarvetta ajatella laajemmin oman työyhteisön tilannetta uudesta perspektiivistä, ja oivaltaa tämän hetken työelämään soveltuvia osaamisen kehittämisen keinoja, tukitoimia ja menetelmiä.  

Uusimman Työnohjaus- ja coaching-lehden teemana on: Positiivisesti muutokseen!

Lehdestä voit löytää edellytykset eettisesti vahvalle ja hyvinvoivalle työyhteisölle, työkykyjohtamisen osaamisen kehittämiselle ja vaikuttavalle työnohjaukselle, sekä tietenkin työnohjaajan ja kriisiohjaajan mietteitä arjesta. Lukiessasi huomaat, että aina on hyvä aika aloittaa ja ohjata strategisella johtamisella työelämän tulevaisuutta. Pohditaan muutama sana myös esiintymisjännitystä ja vältetään painamasta häpeänappulaa. Asiakascasen kautta lehdessä tutustutaan henkilöstökyselyiden ja arviointien merkitykseen muutoksen ja johtamisen tukena. Joskus tarvitaan myös sovittelun kautta muutoksia vuorovaikutus- ja organisaatiokulttuuriin, sekä rauhaa työyhteisön tekemiselle ja eteenpäin menemiselle.

Parhaimmillaan johtaminen tukee sisäistä motivaatiota, antaa työntekijöiden omalle ajattelulle ja toiminnalle tilaa, osallistaa ja sitouttaa – annetaan tilaa keskustelulle, kuuntelulle, hyvien kysymysten tekemiselle ja arvostavalle palautteelle.

Kyvykkyyden ja pystyvyyden kokemus on työn laadun ja tuloksellisuuden näkökulmasta erityisen tärkeä. Kun ihminen löytää ratkaisuja omiin ongelmiinsa, itseluottamus kasvaa.

On todennettu, että positiivisena ihminen oppii paremmin. Hänellä on siis mahdollisuus suoriutua työtehtävistään paremmin. Myönteinen ihminen näkee laajemmin myös kokonaisuudet ja on luovempi. Hän uskoo mahdollisuuksiin, on sinnikäs kaiken keskeneräisyydenkin keskellä ja on kyvykäs loikkaamaan uuteen. Vaikka esihenkilön tehtävä on erittäin tärkeä, jokaisen työyhteisön jäsenen panos myönteisen organisaatiokulttuurin rakentumisessa on merkittävä. Sillanrakentajia tarvitaan, tarvitaan uskoa mahdollisuuksiin ja uskoa tulevaisuuteen, mahdollisuus -puhetta.

Yhdessä pystymme minkälaiseen muutokseen tahansa.

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkisto