fbpx

Valmentajat

Pirjo Mänty

puh. - | email: pirjo.manty-eiroskaa@luotain.net

Työnohjaaja STOry, työyhteisösovittelija, Certified Business Coach, henkinen ensiapu, Defusing-ohjaaja. Työkieli suomi ja ruotsi.

Henkilökunnan purkuja(defusing) Pirjo on tehnyt vuodesta 03/2014. Pirjo on toiminut työyhteisötyönohjaajana sekä yksilötyönohjaajana esimiehille ja muille yksilötyönohjausta tarvitseville henkilöille vuodesta 2007 alkaen.

Työssä jaksamisen tukeminen sekä hankaliin tilanteisiin ratkaisujen hakeminen ovat Pirjolle työnohjaajana tuttuja teemoja. Pirjo on koulutukseltaan myös henkisen ensiavun ohjaaja, joka tukee kriisitilanteissa olevia henkilöitä kriisikeskusteluissa. Defusing-ohjaajana hän  purkaa henkilöstön kokemia vaikeita työtilanteita mm. väkivalta- ja muita voimakkaasti kuormittavia äkillisiä tilanteita työpaikoilla, purut  myös psykiatrisen työn henkilöstöille.

JET Johtamisen erikoisammattitutkinto (36op), Tampereen yliopiston täydennyskoulutuskeskus, 2005. Sosiaali- ja terveysalan lähijohtaminen (40ov), Vaasan ammattikorkeakoulu, 2001. Pitkä esimiesura. Toimialue mm. Etelä-Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa ja Pohjanmaa, henkilöstön purkutilanteet koko Suomi .