fbpx

Valmentajat

Katrina Kuusela

puh. 0503252868 | email: katrina.kuusela-eiroskaa@luotain.net

HTM, Työnohjaaja STOry, Työyhteisö- ja esimiesvalmentaja, Työyhteisösovittelija, Debriefing ohjaaja, rakentavan myötäelävän vuorovaikutuksen ohjaaja, Certified Business Coach.

Katrina Kuusela on voimavarakeskeinen työnohjaaja ja prosessikonsultti, jolla on monipuolista kokemusta työnohjausprosesseista sekä erittäin vaikeiden työyhteisötilanteiden hoitamisesta että pienemmistä työyhteisösovitteluista. Katrinalla on kokemusta myös kriisityöstä ja kriisityön työnohjaus- ja purkutehtävistä. ”Käyttämiini menetelmiin kuuluu vastavuoroinen keskustelu ja kokemuksia peilaava, uusia näkökulmia etsivä vuorovaikutus”. Avoimuus, aito kuuntelu ja kiinnostus ihmisiä kohtaan ovat ohjauksessa tärkeitä.

Katrinalla on vankkaa osaamista erityisesti sosiaali- ja terveysalalta. Hän on toiminut pitkään johtamis- ja työyhteisökehittäjänä julkisella sektorilla. Taustalta löytyy pitkä kokemus sosiaali- ja terveysalan johtamisen tehtävistä. Lisäksi hän on toiminut lähes kymmenen vuoden ajan yrittäjänä yksityisen päiväkodin toimitusjohtajana ja omistajana.

Koulutukseltaan Katrina on hallintotieteiden maisteri sosiaali- ja terveyshallintotieteen alalta. Katrina on vahvistanut osaamistaan työyhteisön ongelmatilanteista muun muassa työyhteisösovittelijan koulutuksella. Taustalta löytyy myös sairaanhoitajan AMK-tutkinto.
Laaja työkokemus yhdistettynä opintoihin tekevät Katrinasta vahvan osaajan asiakkaiden tarpeiden ja palveluiden vaikuttamisen tunnistamiseen, hyvinvoinnin käsittelemiseen sekä palvelujärjestelmien kehittämiseen – kaikki teemoja, joita voidaan hyödyntää niin työnohjauksessa kuin työyhteisösovittelussakin.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan tilanteestanne!