fbpx

Valmentajat

Katrina Kuusela

puh. 0503252868 | email: katrina.kuusela-eiroskaa@luotain.net

HTM, Työnohjaaja STOry, Työyhteisö- ja esimiesvalmentaja, Työyhteisösovittelija, Debriefing ohjaaja, rakentavan myötäelävän vuorovaikutuksen ohjaaja, Certified Business Coach.

Katrina Kuusela on voimavarakeskeinen työnohjaaja ja prosessikonsultti, jolla on monipuolista kokemusta sekä erittäin vaikeiden työyhteisötilanteiden hoitamisesta että pienemmistä työyhteisösovitteluista. ”Käyttämiini menetelmiin kuuluu vastavuoroinen keskustelu ja kokemuksia peilaava, uusia näkökulmia etsivä vuorovaikutus. Avoimuus, aito kuuntelu ja kiinnostus ihmisiä kohtaan ovat ohjauksessa tärkeitä.”Juuri nyt suoritan johtamisen aineopintoja tutkintoani täydentävänä Vaasan yliopistolla , Katrina kertoo.

Katrinalla on vankkaa osaamista erityisesti sosiaali- ja terveysalalta. Hän on toiminut pitkään johtamis- ja työyhteisökehittäjänä julkisella sektorilla. Taustalta löytyy useamman vuoden kokemus avoterveydenhuollon osastonhoitajana ja yli 12 vuoden kokemus sairaanhoitajan tehtävistä. Lisäksi hän on toiminut lähes kymmenen vuoden ajan yrittäjänä yksityisen päiväkodin toimitusjohtajana ja omistajana.

Koulutukseltaan Katrina on hallintotieteiden maisteri sosiaali- ja terveyshallintotieteen alalta. Katrina on vahvistanut osaamistaan työyhteisön ongelmatilanteista muun muassa työyhteisösovittelijan koulutuksella. Taustalta löytyy myös sairaanhoitajan AMK-tutkinto.

Laaja työkokemus yhdistettynä opintoihin tekevät Katrinasta vahvan osaajan asiakkaiden tarpeiden ja palveluiden vaikuttamisen tunnistamiseen, hyvinvoinnin käsittelemiseen sekä palvelujärjestelmien kehittämiseen – kaikki teemoja, joita voidaan hyödyntää niin työnohjauksessa kuin työyhteisösovittelussakin.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan tilanteestanne!