fbpx

Valmentajat

Pauliina Vallin

puh. 0503251176 | email: pauliina.vallin-eiroskaa@luotain.net

FM, Ratkaisukeskeinen työnohjaajaSTOry, työyhteisö- ja esimiesvalmentaja, Johdon työnohjaaja MasterCSLE®, Certified Business Coach, WorkPlace Big Five Profile™ –sertifioitu konsultti, Defusing- ja Debriefingohjaaja, työkieli englanti ja suomi.

Pauliina on työskennellyt lähes 14 vuotta IT-alalla kansainvälisissä yrityksissä eri tehtävissä, työkielenään englanti. Toiminut pitkään esimiehenä, myös globaalissa tiimissä, joten kansainvälisyys ja eri kulttuurien kanssa toimiminen ja ymmärrys on hyvä. Erittäin paljon työnohjaus ja valmennuskokemusta sote-alalta. Pauliina tuntee myös asiantuntijatyön haasteet. Vahva kokemus muutosprosesseista ja niiden läpiviennistä.

Nykyisessä työssä valmentaa, kouluttaa, työnohjaa ja coachaa niin julkisella kuin yksityisellä puolella sekä yksilöitä että ryhmiä. Pauliina uskoo, että resilienssin ja myönteisen ajattelukyvyn kasvattaminen auttavat haastavista tilanteista selviämiseen ja että ongelmat ja haasteet ovat portteja uuteen ja mahdollisuus vaihtaa näkökulmaa. Erittäin paljon työnohjaus ja valmennuskokemusta.