fbpx

Valmentajat

Kirsi Toukoniemi

puh. | email: kirsi.toukoniemi-eiroskaa@luotain.net

YTM sosiaalityöntekijä, ratkaisukeskeinen työnohjaaja, psykoterapeuttikoulutettava ja psykofyysisten menetelmien hyödyntäjä. Laaja kokemus eri sosiaalihuollon tehtävistä.

Kirsi Toukoniemi on ratkaisukeskeinen työnohjaaja. Hänellä on vankka tuntemus sosiaalihuollosta ja monipuolinen työkokemus sosiaalityöntekijänä niin lapsiperheiden kuin aikuisten sosiaalipalvelujen parissa sekä kehittäjänä. Osaamista hänelle on kertynyt myös maahanmuuttajia ja työllisyydenhoitoa koskevissa kysymyksissä, sosiaalipäivystyksestä sekä ammatillisten oppilaitosten toiminnasta. Hän on koordinoinut tukihenkilötoimintaa, kouluttanut vapaaehtoistyöntekijöistä lapsille ja nuorille tukihenkilöitä, järjestänyt koulutuksia ja vetänyt erilaisia vertaisryhmiä. Yhteiskuntatieteellinen osaaminen yhdistyy työkokemuksen myötä paitsi sosiaalityön substanssiin, myös yhteiskunnalliseen palvelujärjestelmätuntemukseen kolmassektori mukaan lukien. Kirsillä on kokemusta kehittämistehtävistä, hankkeista sekä esihenkilötyöstä.

Kirsi on aloittanut kouluttautumisen psykoterapeutiksi Tampereen yliopiston kognitiivisen käyttäytymisterapian koulutusohjelmassa. Hän opiskelee myös psykofyysistä psykoterapiaa voidakseen hyödyntää kehollisia menetelmiä työnohjauksessa. Kirsi on aito, avoin ja tavoitteellisesti työskentelevä.

Ole rohkeasti yhteydessä! Keskustellaan, mitä mielekästä työnohjauksella voi lähteä syntymään.