fbpx

Valmentajat

Hannele Logrén

puh. - | email: hannele.logren-eiroskaa@luotain.net

Voimavarakeskeinen työnohjaajaSTOry, Johdon työnohjaaja MasterCSLE®, työyhteisösovittelija, Terveystieteiden Maisteri hyvinvointiteknologian alalta, Tekniikan erikoisammattitutkinto, erikoissairaanhoitaja.

Erikoissairaanhoitaja, Terveystieteiden Maisteri hyvinvointiteknologian alalta, työnjohtamisen ja asiakaspalvelun johtamisen koulutus, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti.

Hannelella on taustallaan pitkä esimiesura. Hannele on toiminut kriittisesti sairaiden aikuispotilaiden teho-osastolla sairaanhoitajana. IT-alalla hän on toiminut kehittyvässä ja muuttuvassa organisaatiossa vaativissa asiantuntijatehtävissä ja muuttuvan organisaation esimiestehtävissä vuosia. Asiakaspalvelu, organisaation muutokset ja henkilöstön hyvinvointi ovat Hannelen vahvaa osaamisaluetta. Taustalta löytyy kokemusta myös valmistavan teollisuuden perheyrityksessä toimimisesta ja erilaisista asiakaspalvelutehtävistä ja asiakaspalvelutyön johtamisesta.

Olen voimavarakeskeinen työnohjaaja ja tavoitteenani työnohjauksissa on ohjattavien toimijuuden ja voimavarojen vahvistaminen. Työnohjaus on aitoa halua kuunnella ja pohtia yhdessä erilaisia näkökulmia työn haasteisiin ja omaan ammatilliseen kehittymiseen liittyen. Asiakas on tilanteessaan paras asiantuntija ja työnohjaajana olen tarvittavan aikaa kanssakulkijana. Hyvinvoiva työntekijä on yrityksen tärkeä voimavara. Omaa hyvinvointiani vahvistaa luonnossa liikkuminen ja mm. pelastuskoiratoimintaan liittyvä vapaaehtoistyö.