fbpx

Yksilövalmennus – MENESTY YRITTÄJÄNÄ!

Tervetuloa henkilökohtaiseen yksilövalmennukseen jossa saat konkreettista apua yrittäjänä toimimiseen liiketoiminnan eri osa-alueilla, sinun tarpeistasi käsin. Valmentajasi on pitkän linjan yrittäjä laajoine verkostoineen ja hän auttaa sinua ottamaan käyttöön oman potentiaalisi, tarttumaan toimeen ja onnistumaan.

Palvelun vähimmäistuntimäärät:
Yksilöohjaus 5 tuntia

Palvelussa liiketoimintaasi kehitetään tarpeidesi mukaan. Tämä yksilövalmennus on sinulle, jos yrittäjyys tuntuu yksinäiseltä ja koet tarvitsevasi tukea ja apua yrittäjyyden eri osa-alueilla. Tapaamisten välillä tehdään konkreettisesti liiketoiminnan kehittämiseen liittyviä toimia.

Valmennusta tuottavat liiketoiminnan kehittämisen ammattilaiset, jotka ovat taustaltaan myös itse yrittäjiä. Tehtävään valitut henkilöt ovat koulutettuja coacheja, johdon työnohjaajia ja erittäin kokeneita liiketoiminnan kehittäjiä.

Tapaamisia järjestetään 2 x 2,5h sinun aikataulujesi mukaan. Valmennukset järjestetään sovitusti Luotaimen koulutustilassa Klingendahlissa, teidän tiloissa tai teams tapaamisina.

Mikäli yksilömuotoinen valmennus ei tunnu hyvältä, huomioithan myös ryhmävalmennuksemme – UUSILLE ASIAKASMARKKINOILLE, myynti ja markkinointi kuntoon!

Oikein lämpimästi tervetuloa kehittämään liiketoimintaa juuri sinun tarpeistasi käsin!

Terveisin Luotaimen yrityskoutsit

Veera Matilainen ja Marjo Rönkä

Yhteystiedot

Luotain Consulting Oy
Veera Matilainen
puh. 0503429152
sähköposti: [email protected]

Pyydä yhteydenottoa

13 + 7 =