Onnistunut kehityskeskustelu -valmennus

Avoimet kurssit:
– 16.4.2021 etätoteutus

Ilmoittaudu viimeistään viikkoa ennen tai pyydä räätälöity tarjous alla olevalla lomakkeella.

Valmennuksessa kehityskeskusteluja lähestytään valmentavasta ja ratkaisukeskeisestä näkökulmasta. Valmennuksessa paneudutaan onnistuneen kehityskeskustelun elementteihin, kuten keskusteluun valmistautuminen, läsnäolo, kuunteleminen, kuulluksi tuleminen, luottamus, luottamuksellisuus, palautteen antaminen ja palautteen vastaanottaminen.

Esimiehen tehtävänä on yhteisen tavoitteiden asettamisen ja avoimen keskustelun avulla motivoida, kannustaa ja innostaa työntekijää tavoitteiden saavuttamiseen sekä itsensä ja työnsä kehittämiseen.

Valmennuksessa saat tueksesi kehityskeskustelupohjan ts. Luotaimen kehityskeskustelumallin, jota voi hyödyntää myös jatkuvan vuoropuhelun mallissa.

Kohderyhmä: Esimiestehtävissä toimivat henkilöt ja yrityksen kehityskeskustelukäytäntöjä kehittävät henkilöt.

Valmennukseen voidaan sisällyttää myös ryhmäkehityskeskustelut ja osaamiskartoitukset, jotka tukevat osaamistarpeiden tunnistamista ja määrittelyä niin yksilön kuin ryhmän osalta ja koko organisaation koulutussuunnitelmaa menestyksen varmistamiseksi. Lue lisää osaamiskartoituksista täältä:
https://luotain.net/palvelumme/osaamiskartoitukset/

Sisältö:

  • Kehityskeskustelu osana esimiestyötä, yhteisten tavoitteiden asettamista ja suoriutumisen johtamista
  • Yksilö- ja ryhmäkehityskeskustelut
  • Onnistuneen kehityskeskustelun elementit
  • Vuorovaikutus ja luottamuksellisen keskustelun aikaansaaminen
  • Palautteen antamisen ja vastaanottamisen taidot
  • Valmennuksesta saat käyttöösi Luotaimen kehityskeskustelumallin, jota voi hyödyntää myös jatkuvan vuoropuhelun mallissa
  • Etävalmennukseen osallistuminen onnistuu tietokoneella, puhelimella sekä tabletilla. Osallistumiseen tarvitset vain internet-yhteyden.

Ota yhteyttä ja kysy lisää alla olevalla lomakkeella, tai ole meihin suoraan yhteydessä. Olemme mielellämme sinulle avuksi.

Tuula Kiuru-Ahvonen
Valmennuspäällikkö
[email protected]
050-3251152

Eija Haapala
Henkilöstöjohtaminen, Myynti ja Markkinointi
[email protected]
050-4380866

Markus Pusa
Koulutuskoordinaattori
[email protected]
0400-419865