fbpx

Onnistunut kehityskeskustelu

6.6.2024 klo 9-15 Tampere/hybrid

Tietoja
Kesto: 1 päivä

Milloin
Päivämäärä: 6.6.2024
Ilmoittaudu viimeistään: 22.5

Sijainti
Pyhäjärvenkatu 5 A, Tampere/ hybrid

Hinta
389,00€/hlö + alv 24%

Kouluttaja
Petri Väyrynen

Onnistunut kehityskeskustelu

Kohderyhmä:
Esimiestehtävissä toimivat henkilöt ja yrityksen kehityskeskustelukäytäntöjä kehittävät henkilöt.

Kuvaus:
Valmennuksessa kehityskeskusteluja lähestytään valmentavasta ja ratkaisukeskeisestä näkökulmasta. Esimiehen tehtävänä on yhteisen tavoitteiden asettamisen ja avoimen keskustelun avulla motivoida, kannustaa ja innostaa työntekijää tavoitteiden saavuttamiseen sekä itsensä ja työnsä kehittämiseen.

Valmennuksessa paneudutaan onnistuneen kehityskeskustelun elementteihin, kuten valmistautumiseen, läsnäoloon, kuuntelemiseen ja kuulluksi tulemiseen, luottamuksellisen ilmapiirin rakentamiseen sekä palautteen antamiseen ja vastaanottamiseen.

Koska kehityskeskustelut eivät yksinään riitä toimivaan suoriutumisen johtamiseen, paneudutaan valmennuksessa myös erilaisiin tapoihin kehittää ja ylläpitää keskustelevaa ja vuorovaikutteista toimintatapaa arkipäivän johtamistilanteissa.

Sisältö:

  • Kehityskeskustelu osana esimiestyötä, yhteisten tavoitteiden asettamista ja suoriutumisen johtamista
  • Yksilö- ja ryhmäkehityskeskustelut
  • Onnistuneen kehityskeskustelun elementit
  • Vuorovaikutus ja luottamuksellisen keskustelun aikaansaaminen
  • Palautteen antamisen ja vastaanottamisen taidot
  • Valmennuksesta saat käyttöösi Luotaimen kehityskeskustelumallin, jota voi hyödyntää myös jatkuvan vuoropuhelun mallissa

Kysy lisää:
Valmentaja
Petri Väyrynen, 040 5924448
[email protected]

Myynti ja markkinointi
Eija Haapala, 0504380866
[email protected]

Valmentaja

Valmentaja Petri Väyrynen:

Petri ”Paavo” Väyrynen, Johdon työnohjaaja MasterCSLE, Sertifioitu Business Coach, työyhteisövalmentaja, esimiesvalmentaja, johdon ja esimiesten kouluttaja, kokenut valmentaja ja mentori sekä hallitusammattilainen joka innostuu uuden oppimisesta ja opettamisesta. Kotona, töissä ja vapaa-ajalla.

Paavo on toiminut kansainvälisen uransa aikana suurten ja pienien ICT-alan yritysten johtotehtävissä, sarjayrittäjänä sekä enkelisjoittajana ja mentorina. Kokenut johdon ja esimiesten valmentaja, mentori ja johdon työnohjaaja kehittää johtamista ja liiketoimintaa aktiivisesti myös useiden yritysten hallituksissa.

Lue lisää Petristä tästä

Ilmoittaudu kurssille tästä!

13 + 1 =