fbpx

Oikeus oppimiseen kuuluu kaikille

elo 30, 2017 | Blogi

Luotain on mukana Oppia.fi -verkostossa (www.oppia.fi). Me Oppia -kumppanit haluamme omalta osaltamme juhlistaa 100-vuotisen Suomen juhlavuotta ja olla mukana rakentamassa maata, jossa kaikilla on mahdollisuus kehittää omaa osaamistaan.

Lahjoitamme Suomi 100tonnia paikan koulutuksestamme sitä eniten tarvitsevalle. Oppia-verkosto lahjoittaa yhteensä 100 000 euron edestä koulutuspaikkoja hyviä perusteluja vastaan.

Kuka tahansa voi hakea paikkaa kurssilta täyttämällä toteutussivulta aukeavan hakemuksen. Hakija kirjoittaa sekä julkisen perustelun että luottamuksellisen perustelun, miksi juuri hänen tulisi saada paikka kurssille.

Mikäli hakemus on hyvin perusteltu ja täyttää muutoinkin tarvittavat kriteerit paikan myöntämiseksi, Oppian asiakaspalvelusta lähetetään viesti hakijalle valituksi tulemisesta sekä ohjeet kurssille ilmoittautumiseksi. Tästä eteenpäin Suomi100tonnia-paikan saanut on normaalin kurssikäytännön piirissä.

Meidän missiomme on lisätä arvostusta työelämään. Koemme, että arvostuksesta, vahvuuksista ja myönteisyydestä ammentamalla yritykset saavat aikaan paitsi tuloksia, myös aitoa työniloa. Tähän  oli helppo lähteä mukaan, sillä kampanjan tavoitteet ovat samat kuin meillä yrityksenä.

Pia Vilanen
toimitusjohtaja, perustaja 
Luotain Consulting Oy

 

 

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkisto