fbpx

Menestyjät 2021

huhti 26, 2021 | Ajankohtaista, Blogi

Olemme erittäin kiitollisia saamastamme kestomenestyjäsertifikaatista. Sertissä näkyy pitkäjänteinen yhteistyö asiakkaidemme kanssa. Olemme saaneet tehdä työtä johdonmukaisesti yhdessä ja kasvaa asiakkaidemme kanssa luotettavaksi ja vakaaksi kumppaniksi. Maantieteellinen kattavuutemme, selkeä toiminnanohjaus ja laadunhallinta ovat tukeneet tätä matkaa. Palvelujamme laajennetaan, kehitetään ja suunnitellaan asiakastarpeiden pohjalta ja sisällöt sovitaan aina asiakaslähtöisesti kaikille selkeällä prosessilla.  

Pyrimme kaikessa toiminnassamme vaikuttavuuteen, satsaamaan niihin asioihin, jotka ovat asiakkaan kannalta olennaisimpia ja tuottamaan asiakkaalle suurimman arvon. Tässä tarvitaan halua ja kykyä kohdata, nähdä ja kuulla. Siinä olemme mielestäni onnistuneet erinomaisesti. Olen kiitollinen valmentajistamme ja työnohjaajistamme, jotka kaikki tekevät työtään täydellä sydämellä asiakkaan asioihin paneutuen ja antamalla itsestään parhaan mahdollisen. Taustalla tukee tiimi, jolta saa aina tukea ja asiat tehdään loppuun asti.

Tässä näkyy hienosti missiomme: Arvostusta työelämään. Arvostamme toisiamme, asiakasta ja heidän tekemäänsä työtä. Hankaluuksia on kaikilla organisaatiolla, mutta hankaluudet on tehty ratkaistaviksi ja pulmat voivat ratketessaan tuoda mukanaan monta hyvää mahdollisuutta. Korkea ammattitaito yhdistettynä haluumme tehdä työ kuin työ niin hyvin, kuin on mahdollista on auttanut meitä kasvamaan. Meillä ei ole bulkkituotteita tai vähemmän arvokkaita asiakkaita.

Vaikka ajat ovat olleet haastavia kaikille, myös meille, sitoutuminen tavoitteisiin auttaa. Erityisesti nyt on syytä kiitollisuuteen. Lupaamme myös tulevaisuudessa tehdä työmme 100% sitoutumisella ja täydellä sydämellä, oli kyse ison konsernin työyhteisökulttuurin kehittämisestä, vaikka kuinka vaikeasta kunnan työyhteisösovittelutilanteesta, kansainväliseen markkinaan pyrkivän pk-sektorin johdon sparrauksesta tai työyhteisön tukemisesta työssä jaksamisensa haasteissa.  Kiitämme mitä nöyremmin luottamuksesta – ilman asiakkaitamme tämäkään tunnustus ei olisi ollut meille mahdollinen. Iso kiitos!

Noin 3% suomalaisista osakeyhtiöistä kuuluu Kauppalehden Kestomenestyjiin 2019-2021. Menestyjäluokitus edellyttää, että yritys on taloudellisen suorituskykynsä perusteella sekä koko maan että oman toimialansa parhaimmistoa. Luokitus mittaa yritysten taloudellista suorituskykyä: kasvua, kannattavuutta, tulosta, maksuvalmiutta, vakavaraisuutta sekä riskinsietokykyä.
Kestomenestyjä 2019-2021 on saavuttanut Menestyjä-luokituksen kolmena peräkkäisenä vuotena.

Työniloa ja tuloksia! 

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkisto