fbpx

Luotain tukee asiakkaitaan myös teknisissä kysymyksissä, jotta etäohjaukset ja valmennukset saadaan onnistumaan parhaalla mahdollisella tavalla

tammi 12, 2022 | Ajankohtaista

Tiesithän, että voit saada Luotaimesta teknistä tukea sujuvaan etänä työskentelyyn sekä mahdollisesti tarvittavaa lisävälineistöä läpilaskutushintaan? Aito kohtaaminen ja hyvä ohjauskokemus on mahdollista, vaikka emme istuisi fyysisesti samassa tilassa.

Sujuvan etäkokoontumisen pakettiin kuuluu

Logitech C920 web-kamera
Jabra Speak 510 konferenssikaiutin

Hinta 195€ + alv

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Markus Pusa
IT-asiantuntija
0400419865
[email protected]

Kamera

Kameran on hyvä olla mahdollisimman laadukas ja kuvakulman leveä jotta isompikin ryhmä saadaan helposti kuvaan. Logitech C920 on täydellinen vaihtoehto sen laajan kuvakulman sekä hyvän kuvanlaadun ansiosta. Kameran pohjassa on myös liitäntä mahdollisuus jalustalle joten asettelu on helppoa.

Konferenssikaiutin

Konferenssikaiutin on todella hyödyllinen varsinkin jos samasta huoneesta pitää saada useamman ihmisen äänet kuulumaan. Kaiuttimesta saadaan riittävästi ääntä että kaikki kuulee toisen osapuolen puheen eikä samassa huoneessa olevien tarvitse huutaa. Jabra Speak 510 on tähän täydellinen vaihtoehto. Mikrofoni ottaa ääntä joka suunnasta ja oman akun ja langattoman bluetooth yhteyden ansiosta kaiutin voi olla huoneessa missä vain.

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkisto