fbpx

Luotain oli monessa mukana 2016 

marras 30, 2016 | Blogi, Yleinen

Luotain oli monessa mukana vuonna 2016. Olimme mm. Nordic Business Forumissa inspiroitumassa, tapaamassa ihmisiä ja oppimassa uutta. Jos olet oikein tarkkana, huomaat, että tapahtumasta koostetulla videolla vilahtaa myös Luotaimen toimitusjohtaja Pia. nordic-business-forum-2016

Työhömme kuuluu monenlaisia asioita, ihmiset kohtaavat työelämässä hankaliakin asioita ja haluamme auttaa parhaamme mukaan, siksi parannamme osaamistamme systemaattisesti ja johdonmukaisesti.

Otimme osaa mm. trauma- ja kriisikonferenssiin, kaksi Luotaimen työnohjaajaa pätevöityi debriefing-ohjaajiksi, yksi ohjaajamme aloittaa työyhteisösovittelija koulutuksen ja yksi on psykoterapiakoulutuksessa. Olemme hoitaneet monenlaisia työyhteisöjen selvittelytilanteita ja asiakkaillamme on ollut tukena defusing-ohjaaja kriisitilanteissa jo aiemminkin, mutta kykymme palvella laajemmin vahvistuu taas.

Teemme paljon johdon työnohjausta ja järjestämme erilaisia johdon valmennuksia, siksi kouluttaudumme jatkuvasti myös tällä saralla. Syykuussa taas kaksi Luotaimen valmentaja/työnohjaajaa aloitti johdon työnohjaaja -koulutuksen, yksi kävi horisontaalinen johtaminen koulutusohjelman ja yksi pätevöityi REISS motivaatiovalmentajaksi. Olemme tuottaneet vuosia valmentavan johtamisen ydintaidot arviointeja yhdessä yhteistyökumppanimme kanssa  ja se on toistuvasti kerännyt loistavat palautteet, siksi tulemme panostamaan myös tuon työkalun ja coaching-kokonaisuuden hyödyntämiseen yhä enemmän vuonna 2017.

Luotain itse järjestää myös runsaasti erilaisia tilaisuuksia. Ensi vuonna uutena tulevat start-up yritysten tilaisuus, joka järjestetään 18.1. ja HR-väelle oma brunssi 17.1. Loistavan palautteen kerännyt Sote-foorumi järjestetään uudelleen toukokuussa.

Lähde mukaan!

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkisto