fbpx

Luotain myötätuulessa

kesä 15, 2015 | Blogi, Yleinen

AAA-logo-2015-FIMyötätuulessa kesään

Luotaimessa on ollut kiireisin kevät koskaan. Ylsimme Bisnoden korkeimpaan luottoluokitusluokkaan AAA, johon yltää vain 4% suomalaisyrityksistä. Kiitos asiakkaillemme, olemme kiitollisia, että osaamistamme on arvostettu ja olemme saaneet kasvaa ja tarjota mm. yhä useammalle työtä.

Uusimpia valmentaja-työnohjaajia Luotaimessa ovat Vappu ja Jaana. Vappu aloitti Luotaimessa mm. psykologiryhmien työnohjaajana ja Jaana on päässyt hyvin työn makuun opettajien, rehtoreiden ja ohjaajien työnohjaajana ja valmentajana.

Ajatuksemme: ”Luotain on yrityksen aito henkilöstön kehittämisen kumppani” on niinikään saanut arvostusta ja yhä useampi yritys on solminut kanssamme puitesopimuksen, jonka turvin on helppo hankkia kaikki työnohjaus- ja valmennuspalvelut eri toimipisteisiin. Strategiatyö ja toiminnan kehittäminen nivoutuu eheäksi kokonaisuudeksi Luotaimen strategiakehittämispajoissa ja henkilöstötutkimusmallilla, jotka ovat huolella mietittyjä kokonaisuuksia. Myös nuo palvelut ovat hyvin tuotteistettuja, joten niiden hankkiminen on helppoa.

Näen, että kaiken kehittämistyön työnohjauksineen tulee kulkea linjassa.  Johtoajatus tulee olla kirkas; mitä ollaan tavoittelemassa, miten ja miksi? Kallisarvoisia henkilöstöresursseja tulee säästää ja vaalia kaiken työelämän vaativuuden ristipaineessa. Luotaimessa panostetaan huolella suunniteltuun kokonaisvaltaiseen ajatteluun ja pyrimme tukemaan yrityksiä kehittämään toimintojaan ja henkilöstöään suunnitelmallisesti. Aito kumppanuus on meille tärkeä asia.

Luotaimen omaa henkilöstökyselyä ja kehityskeskustelumallia on kehitetty kevät 2015. Kyselyä ovat olleet kehittämässä Luotaimesta Pia, Marjut ja Taina ja kysely valmistuu syksyksi 2015. Luotaimen kysytyin valmennusohjelma Arvostava työyhteisö™ sai myös oman voimavarakeskeisen työyhteisötaitoja mittaavan kyselynsä keväällä 2015.

Työnohjaus&Coaching –lehtemme ilmestyy taas syksyllä.

Kesä lähenee ja pääsemme kukin lataamaan akkuja taas syksyä varten. Luotaimessa lomaillaan heinäkuu, jolloin sähköposteihin ja puhelimeen vastaamme verkkaisemmin. Suuri kiitos kaikille asiakkaillemme hyvästä yhteistyöstä –tästä on hyvä keväällä taas jatkaa. Työhön palaamme täysipainoisesti taas elokuun alussa.

 

Hyvää kesää ja Arvokasta työtä!

 

Pia Vilanen

Toimitusjohtaja, Johdon työnohjaaja Master CSLE® TyönohjaajaSTOry

Luotain Consulting Oy

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkisto