fbpx

Luotain luotsaa vahvistumaan

loka 20, 2015 | Blogi, Yleinen

SeijaTelaranta_2015Blogia Luotaimesta

Klingendahlin historiallisessa tehdasmiljöössä Tampereella sijaitsee Luotain Consultingin Oy:n päämaja. Yritys on perustettu vuonna 2007. Toimitusjohtaja Pia Vilanen on omistaja ja yrityksen johtaja. Tapasin Pia Vilasen täyden työpäivän päätteeksi. Minua kiinnosti heidän keinonsa kehittää työyhteisöjä. Fokus on yhtä lailla esimiehissä kuin työntekijöissäkin. Johtoajatuksena hyvä työyhteisö, meidän yhteinen hyvämme. Ihmisiä valmennetaan ja ohjataan löytämään työstään se jyvä, kiinnostus, arvostus ja jaksaminen. Keinot eivät ole mitenkään ainutlaatuisia, mutta niihin mennään syvälle ammatiosaamisen ja laajan kokemuksen voimin ja tuloksia mitataan systemaattisesti. Valmennus, ohjaus ratkaisukeskeiseen toimintaan, mindfulness, eli keino stressin vähentämiseksi ja hyvän olon edistämiseksi, joitakin mainitakseni.

Luotain Consulting Oy tarjoaa palveluitaan lyhyt- ja pitkäkestoisina koulutuksina joko työyhteisöjen omissa tiloissa tai Luotaimen tiloissa Tampereella. Pääsääntöisesti työnantajat sekä julkiselta että yksityiseltä puolelta tilaavat koulutukset ja valmennukset kehittääkseen toimintaansa, mutta asiakkaina on myös jonkin verran itsemaksavia ihmisiä, jotka haluavat tukea ja apua esim. työuran käännekohdissa…

Kirjoitus on ote Seijan blogista. Blogia pitää THM Seija Telaranta, joka on toiminut sosiaali- ja terveysalan johtamisen lehtorina Tampereen ammattikorkeakoulussa. Siinä työssä täysin palvelleena on tullut paljon kokemusta ja näkemystä hyvinvointipalveluiden johtamiseen. Kirjoittaminen on ollut sekä työ että harrastus, josta yhtenä esimerkkinä Johtaminen sosiaali- ja terveysalalla -blogi, joka on valittiin vuonna 2011 Vuoden blogiksi TAMKissa.
Puhutaan johtamisesta -blogissa tarkkaillaan ja analysoidaan hyvinvointialan johtamista, arvioidaan alan kirjoja, tehdään organisaatio-vierailuja ja esitellään alan yrityksiä ja toimijoita sekä kotimaassa että muualla. Tervetuloa puhumaan johtamisesta.

Lue lisää

 

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkisto