fbpx

Luotain haluaa tukea Ukrainaa

maalis 21, 2022 | Blogi

Ukrainan sota on järkyttänyt myös meitä Luotainlaisia. Sota on järkyttävä asia, sen pitääkin olla järkyttävä asia. Kaikki teot pitää tehdä, jotta tosiallisesti saadaan ihmisille suojaa, ruokaa, lääkkeitä ja vaatteita. Luotaimen apu Ukrainaan tulee olemaan rahaa, se on tehokkain tapa auttaa. Olemme lahjoittaneet konserttien kautta ja lahjoittaneet henkilökohtaisesti SPR:lle ja muille avustusjärjestöille sekä osallistuneet mm. vaatekeräyksiin ukrainalaisten auttamiseksi.

Mutta lahjoitamme vielä. Tartumme monen yrityksen esimerkkiin ja kannustamme omia valmentajiamme lahjoittamaan rahaa. Luotaimen toimitusjohtajana sitoudun henkilökohtaisesti lahjoittamaan vielä lisää. Tällöin meidänkin lisäpanoksemme on yhteensä jo tuntuva. Haastan myös muita yrityksiä lahjoittamaan yhdessä työntekijöiden kanssa. Näillä rahavirroilla yhdessä saadaan kertymään potti, joka auttaa Ukrainaa osaltaan selviytymään. Rahaa tullaan keräämään vielä monta kertaa – me keräämme, myös jatkossa.

Sota tulee lähelle meitä myös arkisessa työssämme. Me Luotaimessa tuemme päivittäin mm. monia kriisityötä tekeviä tahoja työnohjuksen keinoin sekä olemme kehittämisen kumppani eri tahoille, joiden toimintaa Ukrainan tilanne merkittävästi koskettaa tai haastaa. Omalta osaltamme pyrimme varmistamaan, että ammattitaitomme ja resurssimme vastaavat kasvavaan tarpeeseen jatkuvasti.

Sydämessämme kannamme Ukrainan tilannetta raskain sydämin, mutta uskomme ja luotamme huomiseen.

Luotain Consulting Oy, toimitusjohtaja Pia Vilanen ja Luotaimen muu henkilöstö

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkisto