fbpx

Luotaimen lähiesimiesvalmennus alkaa 25.5.

maalis 30, 2021 | Ajankohtaista

Lähiesimiehen merkitys työntekijöiden työtyytyväisyyteen, motivaatioon ja organisaatioon sitoutumiseen on kiistatta merkittävä. Esimiehen toiminta vaikuttaa organisaation työhyvinvointiin, yhteistyöhön sekä yhdessä onnistumiseen ja sitä kautta tuottavuuteen ehkä eniten kaikista vaikuttavista tekijöistä. Haluamme auttaa organisaatiotanne ja sen lähiesimiehiä onnistumaan merkityksellisessä ja tärkeässä tehtävässään: 

Toukokuussa 2021 alkava kattava ja käytännönläheinen lähiesimieskoulutus on pitkäjänteisesti arjessa vaikuttava. 

Opimme paitsi yhdessä, niin myös kaikkea opittua lähipäivien välissä käytännön työssä hyödyntäen. Koulutukseen osallistuva esimies tekee sitä työtä, mitä hänen muutenkin kuuluisi tehdä, mutta koulutuksen edetessä yhä paremmilla eväillä. 

Lähiesimiesvalmennus selkiyttää osallistujan esimiesroolia ja kehittämistehtäviä. Valmennus vahvistaa liiketoimintaymmärrystä, ja osaamista palveluprosessin tuottamisen kriittisistä menestystekijöistä ja muutosjohtamisesta. Koulutukseen osallistuva saa työhönsä käytännön keinoja valmentavan johtamisen ratkaisukeskeisistä menetelmistä. Opiskelemme koulutuksessa esimiestyössä vaadittavaa lainsäädäntöä ja syvennymme myös asiakastyön ja laadun suunnitelmalliseen johtamiseen. Lue lisää koulutuksen sisällöstä ja ilmoittaudu ajoissa!

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkisto