fbpx

Valmentajat

Petri Väyrynen

puh. +358 40 5924448 | email: petri.vayrynen-eiroskaa@luotain.net

Johdon työnohjaaja MasterCSLE®, johdon valmentaja, Certified Business Coach, Stratool liiketoimintakehittäjä, kouluttaja ja mentori. Kokenut hallitusammattilainen.

Petri ”Paavo” Väyrynen, Johdon työnohjaaja MasterCSLE, Sertifioitu Business Coach, työyhteisövalmentaja, esimiesvalmentaja, johdon ja esimiesten kouluttaja, kokenut valmentaja ja mentori sekä hallitusammattilainen joka innostuu uuden oppimisesta ja opettamisesta. Kotona, töissä ja vapaa-ajalla.

Paavo on toiminut kansainvälisen uransa aikana suurten ja pienien ICT-alan yritysten johtotehtävissä, sarjayrittäjänä sekä enkelisjoittajana ja mentorina. Kokenut johdon ja esimiesten valmentaja, mentori ja johdon työnohjaaja kehittää johtamista ja liiketoimintaa aktiivisesti myös useiden yritysten hallituksissa.

Paavon osaaminen perustuu vankan omakohtaisen kokemuksen lisäksi monipuoliseen opiskeluun ja laaja-alaiseen kansainväliseen työkokemukseen. Paavon vahvuuksia ovat erityisesti asiantuntijatyön johtaminen, modernit johtamismenetelmät digitalisoituvassa maailmassa ja ratkaisukeskeinen ihmisläheinen johtaminen.