fbpx

Kiitollisin mielin kesälaitumille

kesä 21, 2023 | Blogi

Mukavaa kesää!

Olemme todella kiitollisia upeista ihmisistä, keiden kanssa on ollut ilo ja kunnia tehdä työtä yhdessä, niin Luotaimen omista ihmisistä kuin asiakkaistamme ja yhteistyökumppaneistakin. Saimme tänä vuonna Kasvaja-sertifikaatin sekä Kestomenestyjä-sertifikaatin. Kasvoimme 40 % edelliseen vuoteen nähden. Alamme olla yksi Suomen suurimmista työnohjaus- ja coaching -taloista ja valmennustalonakin laajasti valittu palveluntuottaja. Kasvumme jatkuu edelleen vahvana, ja syksy näyttää hyvältä.

Tätä ei olisi tapahtunut ilman näitä upeita ihmisiä, jotka haluavat sitoutua tekemään parhaansa ja auttamaan johdonmukaisesti asiakkaitamme etsimään sitä, mikä on mahdollista.  Vaikka tilanne työpaikoilla on joskus erittäin hankalakin, aina on mahdollisuuksia löytää uusia ratkaisuja.

Toki tarvitaan osaamista. Olemme Luotaimessa pyrkineet pitämään osaamisen kehittymisestä systemaattisesti huolta. Meillä on omat työnohjaushetkemme ja kouluttaudumme systemaattisesti. Viime vuoden vaihteessa aloitimme erittäin vaikeiden vuorovaikutustilanteiden koulutusohjelman ja saimme nauttia taas kerran rautaisten ammattilaisten koulutuksesta, ohjauksesta ja konsultoinnista; Hannu Lauerma, Henri Stenberg, Jari Stenvall, Sami Pirkola ja Juho Nieminen olivat oppaitamme ja kävimme monia tärkeitä keskusteluja teeman ympärillä. Syksyllä taas jatketaan.

Nyt ei monen luotainlaisenkaan tarvitse pohtia muuta kuin laiturin nokkaa, tai mato-onkea -ja hyvä niin. Kesällä on valoa, auringonpaistetta, innostunutta odotusta tulevasta ja rentoa tekemistä – myönteiseen tulevaisuusorientaatioon on helppo solahtaa. Nyt on aika levolle ja kiitollisuudelle kaikesta siitä hyvästä, mitä olemme kohdanneet ja niistä hetkistä, joista olemme saaneet oppia itsestämme ja maailmasta.

Kaikille teille, jotka pääsevät nyt juhannuksesta kesälaitumille, ihanaa ja rentouttavaa kesälomaa! Ja teille, jotka eivät nyt voi lomailla, myös teille ihanaa ja kaunista kesää!

Pidetään itsestämme ja läheisistämme hyvää huolta.

Luotaimessa päivystys toimii läpi kesän, joten älä epäröi olla yhteydessä, jos vain on jotakin, missä voimme olla avuksi.

Ihanaa kesää kaikille, voimaa ja valoa!

Pia Vilanen
Toimitusjohtaja
Johdon työnohjaaja MasterCSLE
TyönohjaajaSTOry, Certified Business Coach
Mindfulness -ohjaaja
Kriisityönohjaaja MasterCCS 
Luotain Consulting Oy
044-2832673
[email protected]
www.luotain.net

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkisto