fbpx

Kehittämisen kumppani

elo 8, 2016 | Blogi

Syystervehdys Luotaimesta!

Tekes_juhlat_29072016
Vaikka kesäiset päivät jatkuvatkin vielä, meillä Luotaimessa syyskausi on jo alkanut vauhdikkaasti. Tekes Digiloikka -hakemuksemme sai hyväksyvän päätöksen ja Luotaimen digitaalisten palvelujen kehittämishanke pääsi käynnistymään täydellä teholla. Haluamme olla asiakkaillemme kokonaisvaltainen henkilöstön kehittämisen kumppani ja kehittämällä digitaalisia palveluja parannamme valmiuksiamme palvella asiakkaidemme tarpeita vieläkin paremmin.

Vahvistimme tiimiämme viestinnän ja verkkoliiketoiminnan osaamisella. Kehityspäällikkö Mari Uusitalo aloitti tehtävässään elokuun alussa. Luotaimessa on aloittanut myös uusi loistava ja osaava työnohjaaja Auli Syrjänen. Auli palvelee asiakkaitamme Etelä-Pohjanmaan alueella.

Tiesitkö, että Luotain tarjoaa työyhteisötyönohjaus- ja johdon työnohjauspalveluita koko Suomen alueelle?

Syksyyn mahtuu paljon johdolle ja henkilöstölle suunnattuja valmennuksia ja tapahtumia, joista tiedot löytyvät parhaiten kotisivuiltamme www.luotain.net.

Erityisesti mainitsemisen arvoinen on yksi syksyn merkittävimmistä tapahtumistamme: SoTe-Foorumi, joka kerää Suomen eturivin SoTe-asiantuntijat ja -päättäjät kertomaan tulevista sosiaali- ja terveysalan muutoksista 27.-28.10. Helsinkiin. Pidämme sinut ajan tasalla tapahtuman yksityiskohtien tarkentuessa.

Virkeää syksyä ja pidetään yhteyttä!

Terveisin

Pia Vilanen,
Toimitusjohtaja
Luotain Consulting Oy

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkisto