fbpx

Joulurauhaa

joulu 22, 2021 | Ajankohtaista, Blogi

Lämmin kiitos yhteisestä työstä kaikille asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme ja valmentajillemme.


Vuosi 2021 oli Luotaimelle työntäyteinen ja mielenkiintoinen. Yhteisöllisyyden uudelleen rakentaminen työyhteisöissä, työhyvinvoinnin ja voimavarojen tukeminen, johtamisen, esihenkilötyön, toimintatapojen ja työn organisoinnin muutokset, ikäjohtaminen ja hiljaisen tiedon siirtäminen eteenpäin olivat muun muassa niitä asioita, joiden eteen saimme tehdä yhdessä työtä asiakkaidemme kanssa. 

Yhteiskunnan rakenteelliset uudistukset, tarvittavan osaamisen muutokset, yhteiskuntavastuullisuus ja muutostarve kohti ekologisesti, taloudellisesti, sosiaalisesti ja inhimillisesti kestävämpää työelämää, sekä koronakriisin mukanaan tuomat työyhteisöjen ja johtamisen haasteet, sekä työvoiman saatavuuden ja resurssien rajallisuuden aiheuttamat tilanteet asiakkaissamme ovat myös olleet asioita, joissa olemme saaneet asiakkaitamme sydämestämme auttaa ja tukea. 

Luottamus ja hyvä yhteistyö asiakkaidemme kanssa tuntuu sydämessä saakka hyvältä ja arvokkaalta. Olemme saaneet elää todeksi missiotamme lisätä arvostusta työelämään, mistä olemme syvästi kiitollisia. 

Olemme työnohjanneet, coachanneet ja valmentaneet osaamisen kehittämiseksi ja merkityksellisen työn kokemuksen vahvistamiseksi koko maassa jo reilun 20 osaavan valmentajan ja työnohjaajan ja coachin voimin. Valmentajiemme asiakaskunta kattaa Suomen eri paikkakunnat Inarista Hankoon eri toimialoilla. 

Sydämellinen kiitos tästä vuodesta ja yhteisestä työstä. Kiitos, että olemme saaneet tehdä merkityksellistä työtä myös yhdessä sinun kanssasi. 

Luotaimen joulubiisi on tänä vuonna Markus Salon koskettava kappale Joulurauhaa, jonka myötä haluamme toivottaa joulurauhaa jokaiselle, kaikenlaisiin koteihin ja yhteisöihin. 

Katso Luotaimen joulutervehdys tästä

Totuttuun tapaan olemme lahjoittaneet joulukorttirahamme Punaiselle Ristille.

Tehdään hyvää työtä yhdessä taas ensi vuonna!

Rauhallista joulua ja menestyksekästä uutta vuotta 2022!

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkisto