Arvostusta työelämään

Työelämän kehittämisen kumppani

Our Services

Luotain on henkilöstön, johtamisen ja liiketoiminnan kehittämiseen erikoistunut yritys. Koulutetut ja kokeneet työnohjaajat/coachit ja valmentajat auttavat ihmisiä  ja organisaatioita toimimaan optimaalisemmin — saamaan enemmän oikeita asioita aikaan työssä, jossa myös voi hyvin. Meiltä löytyy myös mm. Henkilöstötutkimus Työnimuun! ja Valmentava johtajuus esimiearviointityökalut. Työniloa ja tuloksia!

Training

Tuotamme ammatilliseen kehittymiseen, työhyvinvointiin ja johtamiseen liittyviä valmennus- ja koulutuspalveluita räätälöitynä eri organisaatioille yrityksen tarpeiden mukaisesti. Avoimiin kursseihin ja koulutusohjelmiin voivat ottaa osaa yksittäiset henkilöt yksilöllisen tarpeen mukaisesti. Lähde mukaan innostavaan koulutukseen/valmennukseen ja opi lisää!

Coaching

Meitä on 20 kokenutta ja koulutettua valmentajaa, työnohjaajaa ja coachia valmiina auttamaan sinua, oletpa sitten esimies, johtaja tai työntekijä.

Tutustu täältä Luotaimen työohjaajiin/coacheihin ja valmentajiin. Työskentelemme ympäri Suomen ja myös etäpalveluiden avulla. Työskentelykielet suomi, englanti ja ruotsi.

Luotain tarjoaa ratkaisuja

Luotain Consulting tarjoaa työnohjaus/coaching, valmennus- ja koulutuspalveluja koko Suomen alueella kaiken kokoisille yrityksille, valtiolle, kunnille sekä kaupungeille pitkäaikaisena organisaation kumppanina ja/tai yksittäisiin tarpeisiin asiakkaan toiveiden mukaan. Meillä on hyvät referenssit ja korkea asiakastyytyväisyys. Mittaamme vaikuttavuutta.

Meille tärkeintä on, että palveluissamme pureudutaan oikeisiin asioihin yhdessä ja tehdään työtä, joka vie yksilöä, yksikköä, organisaatiota ja koko konsernia aidosti eteenpäin.

Missiomme on lisätä arvostusta työelämään. Koemme, että arvostuksesta, vahvuuksista ja myönteisyydestä ammentamalla ihmiset saavat aikaan paitsi tuloksia, myös aitoa työniloa. Autamme organisaatioita myös ratkaisemaan erittäin vaikeita työyhteisötilanteita ja haasteita liiketoiminnan  kehittämisessä erittäin korkella ammattitaidolla.

Tarjoamme palveluitamme keskitetysti kehittämiskokonaisuuksina ja  mm. puitesopimuksin, mutta meiltä voi ostaa koulutusta, työnohjausta, coachingia, valmennusta, strategiatyöpajoja ja vaikka Tyhy-päiviä tai sovittelua myös yksittäisiin tarpeisiin.

Ajankohtaista

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Asiakkaidemme sanomaa

Mielestäni työnohjauksen suurin hyöty näkyy työntekijöiden paremmin jaksamisessa työssään ja siitä, että työyhteisöön vahvistuu avoimen keskustelun foorumi. Vastuu työhyvinvoinnista jakaantuu kaikille työyhteisön jäsenille. Työnohjaus on myös tukenut vahvasti (muistuttanut) siitä mitä ollaan tekemässä, kenelle ja miksi, joka mm. selkeyttää jokaisen työnkuvaa ja roolia.

Työohjauspalvelut / Lastensuojelulaitoksen johtaja

Työnohjauksessa olen oppinut, että itse omalla asenteella voi vaikuttaa asioihin, hyvä tiimihenki on työssäjaksamisen ykkösasia, selvät toimintaohjeet ja tavoitteet selkeyttää ja helpottaa toimimista ja yhteistyötä.

Työohjauspalvelut / lähihoitaja

Avoimuus eri tiimienkin välillä on lisääntynyt selvästi. Työnkierto on helpottunut.

Työohjauspalvelut / hoitokodin johtaja

Oppimiani asioita: palautteen anto, osaan arvioida omaa työskentelyä paremmin, avoimuus työyhteisössä.

Työohjauspalvelut / nuoriso-ohjaaja

Sai purkaa tuntoja ja selkeästi oivalsin, että omaiset tarvitsevat viestiä meiltä ohjaajilta, että omasta hyvinvoinnista huolehtiminen on paitsi oikeus myös suorastaan velvollisuus.

Työohjauspalvelut / vapaaehtoistyöntekijä

Työnohjaus on jämptiyttänyt esimiestyötäni. Työnohjaus on auttanut kehittämään valmentavaa otetta ja asiat on helpompi ottaa puheeksi työntekijöiden kanssa.

Työohjauspalvelut / johtaja

Olemme oppineet antamaan palautetta/palautteenantotyyli on tärkeä, asioiden näkeminen positiivisemmassa valossa, muiden mielipiteet ovat tärkeitä. Avoin keskustelu on lisääntynyt.

Työohjauspalvelut / ohjaaja

Valmennuksen anti oli hyvä, koska saimme itse ryhmissä työskennellä ja keksiä ratkaisuja. Valmentaja ei antanut ”ylhäältä” valmiita ratkaisuja, vaan asiat lähtivät myös meistä itsestämme.

Työohjauspalvelut / sairaanhoitaja

Esitys sai pohtimaan oman työyhteisön asioita laajemmin ja syvemmin. Erityisesti esitys eri ihmistyypeistä mielenkiintoinen, koska antaa eväitä ymmärtämään työkavereiden erilaisuutta rikkautena.

Työohjauspalvelut / sairaanhoitaja

Vuorovaikutus ja yhteistyö: Hyvä päivä, tärkeä teema kaikille, valmennus sopi koko meidän moniammatilliselle työyhteisölle.

Työohjauspalvelut / ylilääkäri

Valmentaja onnistui mielestäni oikein hyvin suhteessa käytettyyn aikaan. Kiitos hyvästä päivästä!

Työohjauspalvelut / koulutuspäällikkö

Erinomainen päivä. Valmentaja otti hyvin koko porukan mukaan, oli oikeasti kiinnostunut meidän ongelmista ja sai meidät jakamaan hyviä käytänteitä: todella hyvä. Sai meidät motivoitua hyvin aiheeseen ja sain paljon irti koulutuksesta.

Työohjauspalvelut / esimies

Hyvä päivä. Käytännön esimerkit ja käytännön vinkit. Mukavasti saatiin puhetta aikaiseksi. ? Hyvä esimieskouluttaja.

Työohjauspalvelut / esimies (esimiehen vuorovaikutustaidot -koulutuksesta)

Selkeä hyvä koulutus, maanläheinen/arkeen liittyvä tyyli. Keskusteleva opetustyyli.

Työohjauspalvelut / esimies

Erittäin hyvä päivä. Vuorovaikutustaidot ovat asiakastyössä tosi tärkeitä. Oivalluksia tuli.

Työohjauspalvelut / asiakaspalvelija

Meinaan soveltaa oppimaani (vuorovaikutustaidot) käytäntöön asiakastyön ja työyhteisötyön parantamisessa

Työohjauspalvelut / toimistosihteeri

Yritän ainakin ymmärtää ja hyväksyä erilaisia ihmisiä ja heidän käyttäytymistyyliä

Työohjauspalvelut / hoitotyön työntekijä

Blogi

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

1 viikko sitten

Pajunkissan pehmeätä, palauttavaa, läsnäolevaa ja hyvää pääsiäistä kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneille 🌷🐣Kuljemme yhdessä valoon päin ☀️#pääsiäinen #palautuminen #voimavarat #hyvinvointi #lepo #läsnäolo ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Pajunkissan pehmeätä, palauttavaa, läsnäolevaa ja hyvää pääsiäistä kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneille 🌷🐣
Kuljemme yhdessä valoon päin ☀️
#pääsiäinen #palautuminen #voimavarat #hyvinvointi #lepo #läsnäolo
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

1 viikko sitten

Tiedätkö, miten työntekijäsi voivat etätöissä? Luotaimen etätyökyselyn avulla saat konkreettista tietoa sekä etätöiden sujumisesta, työergonomiasta että työntekijöiden voinnista, ja toiveista johtamiselle ja yhteisöllisyydelle. Tulokset tarjoavat arvokasta tietoa johtamisen ja henkilöstön työhyvinvoinnin ja jaksamisen tueksi.Työterveyspsykologin valmistelema kysely on kevyt, ketterä ja helppo toteuttaa ja vastaukset saa nopeasti. Kysymyksiä on 11. Kysely voidaan tehdä myös osana Luotaimen Työn imuun -henkilöstökyselyä. Ota yhteyttä ja kysy lisää: luotain.net/palvelumme/henkilostokyselyt/#henkilöstökysely #työtyytyväisyyskysely #etätyö #yhteisöllisyys #johtaminen #työhyvinvointi ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Tiedätkö, miten työntekijäsi voivat etätöissä? 

Luotaimen etätyökyselyn avulla saat konkreettista tietoa sekä etätöiden sujumisesta, työergonomiasta että työntekijöiden voinnista, ja toiveista johtamiselle ja yhteisöllisyydelle. Tulokset tarjoavat arvokasta tietoa johtamisen ja henkilöstön työhyvinvoinnin ja jaksamisen tueksi.

Työterveyspsykologin valmistelema kysely on kevyt, ketterä ja helppo toteuttaa ja vastaukset saa nopeasti. Kysymyksiä on 11. 

Kysely voidaan tehdä myös osana Luotaimen Työn imuun -henkilöstökyselyä. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää: https://luotain.net/palvelumme/henkilostokyselyt/

#henkilöstökysely #työtyytyväisyyskysely #etätyö #yhteisöllisyys #johtaminen #työhyvinvointi
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

2 viikkoa sitten

Työnohjauksen vaikutukset työntekijään, esimieheen ja johtajaan kulminoituvat työpaineiden purkumahdollisuuksina, ammatillisen identiteetin vahvistumisena ja siitä seuraavan työkäyttäytymisen paranemisena. Vaikutukset työyhteisöön näkyvät esimerkiksi parempana toisten työn ymmärtämisenä, yhteistyön ja työtyytyväisyyden ja tuottavuuden kohenemisena.Johtajan ja esimiehen tulee osata kuulla työntekijöiden erilaiset odotukset. Hänen tulee osata säilöä ja palauttaa ne sopivana ajankohtana parhaaksi katsomallaan tavalla. Tätä prosessia sanotaan container-funktioksi. Lisäksi johtaja toimii kehitysobjektina, se on hänen epävirallinen tehtävänsä virallisen ohessa. Tämä tarkoittaa osallistumista työntekijän kehityksen tukemiseen. Mikäli se onnistuu hyvin, työntekijän voimavarat vapautuvat motivoituneena työntekemiseen. Johtajan työnohjaus toimii ikään suihkun tavoin, jolloin hän voi luottamuksellisessa ohjausprosessissa ja 'ohjaussuihkussa' puhdistua monista työn vuorovaikutussuhteissa tulleista stressaavista asioista 🚿 Lue lisää blogistamme mm. siitä, mitä hyvältä työnohjaalta voidaan odottaa🤔Linkki kommenteissa🧡Kirjoittaja on Marita Paunonen-Ilmonen, emeritaprofessori, Ph.D.,R.N.,M.Ed.,ET. psykoterapeutti ja johdon kouluttaja.#työnohjaus #johdontyönohjaus #johtaminen #esimiestyö ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Työnohjauksen vaikutukset työntekijään, esimieheen ja johtajaan kulminoituvat työpaineiden purkumahdollisuuksina, ammatillisen identiteetin vahvistumisena ja siitä seuraavan työkäyttäytymisen paranemisena. Vaikutukset työyhteisöön näkyvät esimerkiksi parempana toisten työn ymmärtämisenä, yhteistyön ja työtyytyväisyyden ja tuottavuuden kohenemisena.

Johtajan ja esimiehen tulee osata kuulla työntekijöiden erilaiset odotukset. Hänen tulee osata säilöä ja palauttaa ne sopivana ajankohtana parhaaksi katsomallaan tavalla. Tätä prosessia sanotaan container-funktioksi. Lisäksi johtaja toimii kehitysobjektina, se on hänen epävirallinen tehtävänsä virallisen ohessa. Tämä tarkoittaa osallistumista työntekijän kehityksen tukemiseen. Mikäli se onnistuu hyvin, työntekijän voimavarat vapautuvat motivoituneena työntekemiseen. 

Johtajan työnohjaus toimii ikään suihkun tavoin, jolloin hän voi luottamuksellisessa ohjausprosessissa ja ohjaussuihkussa puhdistua monista työn vuorovaikutussuhteissa tulleista stressaavista asioista 🚿 Lue lisää blogistamme mm. siitä, mitä hyvältä työnohjaalta voidaan odottaa🤔Linkki kommenteissa🧡

Kirjoittaja on Marita Paunonen-Ilmonen, emeritaprofessori, Ph.D.,R.N.,M.Ed.,ET. psykoterapeutti ja johdon kouluttaja.

#työnohjaus #johdontyönohjaus #johtaminen #esimiestyö