fbpx

Arvokasta työtä!

huhti 29, 2022 | Ajankohtaista, Blogi

Haastavista olosuhteista huolimatta ylsimme edelleen luottoluokituksissa ylimpään luokkaan. Myös menestyjäsertifikaatin saimme jo neljättä vuotta peräkkäin.

Olemme todella kiitollisia pitkäjänteisestä yhteistyöstä asiakkaidemme kanssa ja mahtavista, osaavista, avarakatseisista valmentajistamme ja työnohjaajistamme. Olen erityisen kiitollinen hyvästä yhteistyöstä, se tuntuu sydämessä hyvälle. Teemme työtämme kaikesta sydämestä ja uskon, että se näkyy.

Olemme saaneet olla tukemassa suomalaista työelämää jo liki 15 vuotta. Alamme olla yksi Suomen suurimmista työnohjaus & coaching taloista. Olen kiitollinen saamastamme luottamuksesta.

Missiomme on ollut koko tuon 15 vuoden ajan lisätä arvostusta työelämään. Olemme halunneet tukea perusarvojen; arvostuksen ja merkityksellisyyden toteutumista työelämässä. Merkityksellinen ja arvokas työ hyödyttää yksilöitä, yrityksiä että yhteiskuntaa.

Koen, että tärkeä tehtävämme on ja on ollut, tukea sitä ymmärrystä, että jokainen meistä haluaa tehdä arvokkaaksi ja merkitykselliseksi kokemaansa työtä yhteisössä, jossa on arvostusta. Työn merkitys syntyy mahdollisuudesta toteuttaa itseään sekä mahdollisuudesta tehdä työnsä kautta hyvää myös toisille ihmisille.

Rakennetaan yhdessä edelleen työelämää, jossa näkyy vastuullisuus, innostavuus, merkityksellisyys ja arvostus. Samalla kasvaa tuottavuus ja voimme työssämme hyvin.

Arvokasta työtä!

Pia Vilanen
Toimitusjohtaja
Luotain Consulting Oy

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkisto