fbpx

UUTTA! Luotaimessa on aloittanut uutena valmentajana Veera Matilainen

maalis 19, 2021 | Ajankohtaista

Veeralla on taustallaan pitkä esimiesura, mm. myynti- ja markkinoinpäällikön tehtävissä eri toimialoilla. Taustallaan myös yli 10 vuoden kokemus myymäläpäällikön tehtävissä. Veeran tehtäviin on kuulunut uusien myymälöiden perustaminen, konseptointi ja konseptiuudistukset, jotka ovat Veeran vahvaa osaamisaluetta. Palvelumuotoilijana Veera on toiminut useiden yritysten tukena sisäisten toimintojen- ja liiketoiminnan kehittämisessä. Hän on kehittänyt kokonaisia liiketoimintoja yritysten tukena brändin rakentamisesta kannattavaan liiketoimintaan. Kouluttanut ja mentoroinut mm. digitaalista markkinointia jo sadoille yrittäjille. Koulutukseltaan Veera on mm. Tradenomi, JET (Johtamisen erikoisammattitutkinto), Tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto.

Veera on elämänjanoinen kehittäjä. Hänen positiivinen elämänasenteensa yhdistettynä idearikkaaseen ja tavoitteelliseen työskentelytapaan on mahdollistanut useita onnistuneita kasvutarinoita. Vuosien kokemus myynnistä, esimiestyöstä ja markkinoinnista ovat muokanneet hänestä kaupallistamisen ammattilaisen.

Jämäkän ja tavoitteellisen luonteen ansiosta asiat sujuvat sovitusti. Veera rakastaa ihmisiä ja psykologiaa. Hän on läsnä, kuuntelee ja kysyy. Kaupan alan tausta ja kiinnostus ihmisiin ovat osoittautuneet loistavaksi yhdistelmäksi muun muassa palvelumuotoilun ja markkinoinnin saralla.

Veera ei pelkää myöskään yhdistää näitä kahta samaan pakettiin. Hän on sitä mieltä, että palvelumuotoiluprosessi on parhaimmillaan loistava markkinointikampanja, kun se tehdään oikein. Tekemisen korkeimpana tavoitteena on usein Veeran pitkän myyntitaustan ansiosta myynnin kehittyminen ja kestävän kasvun mahdollistaminen.

Tervetuloa Veera Luotaimeen!

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkisto