fbpx

Uusi positiivinen psykologia täydennyskoulutus

helmi 18, 2022 | Ajankohtaista

Positiivisen psykologian täydennyskoulutus antaa uusinta tietoa hyvinvoinnista ja suorituskyvystä työelmämän näkökulmasta. Koulutuksessa saat työkaluja itsen ja tiimin johtamiseen kohti innostusta, sitoutumista, tuloksellisuutta ja merkityksellisyyttä.

Positiivinen psykologia tutkii, miten onnistutaan ja voidaan hyvin – myös työelämässä. Positiivisen psykologian täydennyskoulutus kerää yhteen tärkeimmät tiedot ja työkalut, joilla voi ymmärtää ja auttaa inhimillistä onnistumista esihenkilön, kehittäjän, ohjaajan tai asiantuntijan tehtävissä.

Osallistuja oppii hyödyntämään myönteisten tunteiden voimaa työyhteisön rakentamisessa, tukemaan muutoskestävyyttä eli resilienssiä sekä hyödyntämään paremmin omia ja työntekijöiden vahvuuksia.
Lisäksi perehdytään sisäiseen motivaatioon ja sen tukemiseen sekä itsemyötätuntoon, joka suojaa mm. myötätuntouupumukselta ja burnoutilta. Koulutuksessa teoriatieto yhdistyy käytännönläheisiin työkaluihin ja valmentavan johtamisen otteeseen. Huomiota kiinnitetään myös työkyvyn johtamiseen. Koulutus sisältää myös yhteistoiminnallista harjoittelua.

Tarkemmat tiedot löydät alla olevasta linkistä:
https://luotain.net/kurssit/positiivinen-psykologia-taydennyskoulutus/

Ilmoittaudu mukaan!

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkisto