fbpx

Valmentajat

Hallituksen jäsen Katriina Hälikkä

puh. - | email: katriina.halikka-eiroskaa@luotain.net

HTM, HHJ, kokenut henkilöstö- ja johtoryhmätyö ammattilainen, työnohjaaja, työyhteisö- ja esimiesvalmentaja, johdon valmentaja, työhyvinvointivalmentaja.

Katriina Hälikkä on toiminut henkilöstöjohtamisen ja valmennuksen ammattilaisena noin 20 vuotta. Katriina toimii Luotaimessa työnohjaajana, valmentajana sekä on Luotaimen hallituksen jäsen.

Katriinalla on vahva kokemus johtoryhmätyön, johtamisen ja esimiestyön kehittämisestä ja tukemisesta, osaamisen kehittämisestä ja kouluttamisesta, muutosjohtamisesta sekä organisaation, työyhteisön ja työhyvinvoinnin kehittämisestä.

Ammatillinen tausta: 20 vuoden kokemus henkilöstöjohtamisesta. Työnohella Katriina on opiskellut mm. seuraavia kokonaisuuksia: hallituksen hyväksytty jäsen koulutus (HHJ, Tre Kauppakamari 2016), sisäinen valmentaja (Grape People 2005 ja 2014), työnohjaaja -koulutus (HPI 2015), työhyvinvointivalmentaja (Tre yliopiston kauppakorkeakoulu/Synergos 2009), Belbin sertifiointi (2005), Behavioral interview sertificate (Ten Pro Consulting 2004). Myös paljon lyhyempiä erilaisia menetelmäkoulutuksia.