fbpx

Luotaimen RekryKoulutuksia

Mikä on RekryKoulutus?

RekryKoulutus on hyvä vaihtoehto, jos työnantaja ei löydä ammattitaitoisia työntekijöitä ja uutta henkilöstöä tarvitaan. RekryKoulutus räätälöidään yrityksen tarpeisiin. Kokonaisuus kestää pääsääntöisesti 3–9 kuukautta.

Koulutus antaa opiskelijoille ammatillista osaamista työtehtävään työnantajan tarpeen mukaan. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet työllistyvät yritykseen. Koulutukseen sisältyy sekä tietopuolista opetusta että ohjattua työssäoppimista ja työharjoittelua. Rekrykoulutuksessa ei suoriteta tutkintoja tai osatutkintoja.

RekryKoulutuksella ammattilaiseksi

Koulutuksen tavoite

Koulutuksen tavoitteena on, että opiskelija

  • päivittää ja vahvistaa omaa osaamistaan niin tiedollisesti kuin taidollisesti saavuttaakseen haettavan työn ammatissa toimimisen taidot sekä
  • hyväksytysti suoritetun koulutuksen jälkeen työllistyy asiakasyritykseen

Koulutuksen toteutus ja sisältö

Koulutus koostuu lähiopetuspäivistä ja etäopiskelusta sekä työssäoppimisesta. Kouluttajina toimivat Luotain Consultingin kouluttajat ja substanssiin syvällisesti perehtyneet kouluttajat. Opetuskielenä on suomi ja englanti asiakkaan tarpeen mukaisesti.

Työssäoppimisjakson tehtäviin kuuluu kyseisen haettavana olevan työn tehtävät.

Hakeutuminen

 

Lisätietoja Rekrykoulutuksista antavat

Lisätietoja koulutuksesta ja hakeutumisesta koulutukseen:
Pirkanmaan TE-toimisto,
asiantuntija Noora Luomaranta, puh. 0295 045 741, [email protected] tai asiantuntija Nina Kärki, puh. 0295 045 933, [email protected].

Lisätietoja Luotaimen järjestämistä koulutussisällöistä:

Luotain Consulting Oy, Pia Vilanen, toimitusjohtaja, 044-2832673, [email protected]