fbpx

Mindfulness – osallistavat luennot

Laajuus: 2-3h

Mindfulness-luennolla opitaan mitä mindfulness on, ja miten se tukee ihmisen hyvinvointia. Mindfulness on tutkitusti tehokas menetelmä stressin lievittämiseksi ja hyvinvoinnin lisäämiseksi. Mindfulness lisää myös keskittymiskykyä ja taitoa työskennellä kiireettömästi.

Minfullness -luennolla opitaan yksinkertaisia mindfulness harjoituksia, joita voi jokainen harjoittaa omassa arjessaan. Mindfulness eli tietoinen hyväksyvä läsnäolo opettaa osallistujaa läsnäoloon ja huomion kiinnittämiseen, siihen mitä on nyt – ympäristössä, mielessä, kehossa, muissa ihmisissä.

Mindfulness lisää levollisuutta ja mm. keskittymiskykyä. Mindfulness-harjoittelu auttaa tutkitusti esimerkiksi stressin hallinnassa, parantaa unta ja lisää hyvinvointia monin tavoin.

 

Mindfulness luennon hyödyt:

  • Osallistuja oppii teoriataustaa ja tutkittua tietoa -miten mindfulness harjoittaminen vaikuttaa mm. aivoihin.
  • Osallistuja oppii keskeisiä mindfulness –harjoitteita, joita voi soveltaa omaan arkeen sopiviksi.
  • Luennolla tehdään 2-5 mindfulness –harjoitusta, lyhyitä ja pidempiä harjoituksia. Harjoitukset voidaan tehdä tuolilla istuen, joogamaton päällä tai seisten. Harjoitukset räätälöidään ajankäyttö- ja koulutustilan antamien mahdollisuuksien mukaisesti.
  • Luennon yhteydessä osallistujat saavat kotiharjoittelun tueksi –Mindfulness harjoitteita omaan arkeen sovellettavaksi.

Luento räätälöidään organisaation tarpeet, ryhmäkoko ja toimiala/työnluonne huomioiden.

Hinta: alkaen 800 – 1100 eur+alv/ryhmä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää alla olevalla lomakkeella. Olemme mielellämme sinulle avuksi.