fbpx

Valmentajat

Vappu Viitanen

puh. - | email: vappu.viitanen-eiroskaa@luotain.net

Psykologi, YTM, Johdon ja esimiesten työnohjaaja, CSLE.

Vappu Viitanen, Psykologi , YTM, (1985) Työnohjaaja, CSLE (2009). Johtajien ja esimiesten yksilövalmennukset. Psykologien työnohjaustyö. Pitkä kokemus rekrytoinnista ja ylempien toimihenkilöiden ja johdon soveltuvuusarvioinnista. Yritystoiminnan ja liike-elämän tuntemusta.

Vapulla on laaja työelämätuntemus erilaisilta psykologian sovellusalueilta. Vappu on erittäin kokenut työnohjaaja sote-alalla. Vappu ohjaa erityisesti erityistyöntekijöitä, kuten psykologeja, mutta myös muita ammattiryhmiä. Hänellä on yritystoiminnan, liike-elämän ja julkisen sektorin tuntemusta.

Vappu on toiminut johdon ja esimiesten yksilövalmentajana / -työnohjaajana sekä asiantuntijoiden yksilö- ja ryhmätyönohjaajana. Hän on työskennellyt myös pitkään kliinikkona terapeuttisessa työssä. Vapulla on kokemusta henkilöhaku- ja valintaprosesseista, soveltuvuusarvioinneista ja organisaatioiden kehittämisprojekteista useiden vuoden ajalta.

Vappu korostaa kaikessa työssään kohtaamisen tärkeyttä. ”Kohtaamisessa on keskiössä turvallisuuden tunteen luominen. Turvallisuus syntyy luottamuksesta, joka perustuu toisen kunnioittamiseen ja hyväksyvään, kuuntelevaan läsnäoloon. Tämä asiakastyön ilmapiiri kannustaa, vahvistaa voimavaroja ja luo hedelmällistä maaperää uusien oivallusten, näkökulmien ja ratkaisujen syntymiselle.”