fbpx

Valmentajat

Piia Juuso

puh. 0407389921 | email: piia.juuso-eiroskaa@luotain.net

Piia on ratkaisukeskeinen työyhteisöjen, yksilöiden ja esihenkilöiden työnohjaaja. Piia toimii myös Pirkanmaan työnohjaajien aluekoordinaattorina. Peruskoulutukseltaan Piia on kemiantekniikan insinööri, hänellä on myös bioanalyytikon opintoja.

Työnohjaajana Piialla on asioiden yhdistelemisen taitoa sekä kyky nähdä asioita monesta eri näkökulmasta. Hän on intuitiivinen, aito ja hän omaa intensiivisen läsnäolon taidon, joka auttaa ihmisiä avautumaan. Piia on luonteeltaan helposti lähestyttävä ja hyväksyvä, joka haluaa auttaa ihmisiä tavoittelemaan unelmiaan ja tavoitteitaan. Piia auttaa ohjattaviaan tarttumaan toimeen ja toimimaan tavoitteisensa suuntaan ja saamaan oivalluksia. Piia on toiminut työnohjaajana mm. yrittäjyyden tukemisessa, teknisellä alalla ja sotetoimialalla. Piia toimii myös johdon työnohjaajana.

Piia on aikaisemmalla työurallaan toiminut esihenkilönä teollisuuden toimialalla. Hänellä on laaja-alaista työkokemusta myös muilta toimialoilta; tuotannon toimialan valvonnan tehtävistä, jätehuollon, kierrättämisen ja kiertotalouden tehtävistä, kone- ja metalliteollisuudesta.  Työkokemusta myös asiakaspalvelusta ja b2b-myynnistä. Hän on toiminut myös mm. erilaisissa luottamustehtävissä.

Piialla on liikunnallinen tausta ja hän on erityisen kiinnostunut myös hyvinvointitoimialan coaching- ja valmennustehtävistä.