Mari Uusitalo

puh. 0505510445 | email: mari.uusitalo-eiroskaa@luotain.net

MTi, Certified Business Coach, Stratool -liiketoimintakehittäjä

Mari on johdon ja esimiesten valmentaja, fasilitaattori ja kouluttaja. Hänellä on pitkä kokemus kansainvälisen pörssiyhtiön konserniviestinnästä, yrityskulttuurin muutosprosessin toteutuksesta päätoimittajana ja henkilöstöviestinnän ja tuotelanseerauksien sisällöntuottajana. Hänet on palkittu Ilmarisen ja Henry R.y:n vuoden henkilöstöteko -palkinnolla henkilöstön tasa-arvoa edistävästä toiminnasta.

Hän on toiminut yli 40 keskisuuren ja suuren pirkanmaalaisen yrityksen muodostaman verkoston osaamistarpeiden kartoittamisen parissa ja on kehittänyt valmennus- ja koulutuskokonaisuuksia yhdessä erilaisten palveluntuottajien kanssa.

Marilla on 12 vuoden kokemus yrittäjien coaching, koulutus- ja mentorointitehtävistä Suomessa ja kansainvälisesti. Hän on markkinoinnin ja viestinnän ammattilainen, joka on erikoistunut sosiaaliseen mediaan ja yrityskuvan rakentamiseen brändin rakentamisen näkökulmasta.

Hän sai bestseller-kirjailijan tunnustuksen kolmessa business-kirjallisuuden luokassa teoksesta The Relationship Age, joka toteutettiin yhteistyössä kansainvälisen sosiaalisen median asiantuntijaverkoston kanssa.

Marin työkielet ovat englanti ja suomi.