fbpx

Valmentajat

Mari Uusitalo

puh. 0505510445 | email: mari.uusitalo-eiroskaa@luotain.net

Johdon työnohjaaja CSLE®, Certified Business Coach, Työyhteisövalmentaja, Mti (tiedottaja), Johdon ja esihenkilöiden kouluttaja, Stratool-liiketoimintakehittäjä.

Mari Uusitalo on ratkaisukeskeinen johdon työnohjaaja, joka on erikoistunut tukemaan ammattilaisia haastavissa ja vaativissa työympäristöissä. Työnohjaajana Mari auttaa henkilöstöä työn sujuvuuden ja työotteen kehittämisessä, sisäisen yhteistyön vahvistamisessa, tunteiden käsittelyssä sekä työnohjauksessa opittujen menetelmien hyödyntämisessä.

Marilla on laajaa ammatillista osaamista erityisesti lastensuojelu-, päihde- ja mielenterveysyksiköissä työskentelevien ammattilaisten tukemisesta. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus lastensuojelualalta, ja hän ymmärtää syvällisesti työyhteisöjen arjen tilanteet ja haasteet. Hänen tavoitteenaan on vaikuttaa myönteisesti henkilöstön hyvinvointiin ja työyhteisön toimintakulttuuriin ja sitä kautta työn tuloksellisuuteen.

Hän on kokenut business coach ja on työskennellyt laajasti yritysten liiketoiminnan, maineen ja viestinnän kehittämisen parissa. Mari auttaa yrityksiä saavuttamaan liiketoimintatavoitteensa. Hän on toiminut yrittäjänä ja tuottanut liiketoiminnan kehittämispalveluita pk-yrityksille jo lähes 15 vuotta.

Marin erityisosaamista ovat muun muassa:

  • Yritys- ja toimintakulttuurin kehittäminen
  • Työnantajamielikuvan kehittäminen, brändi ja maine
  • Asiakas- ja henkilöstökokemuksen parantaminen ja palvelumuotoilu
  • Työhyvinvointi ja jaksaminen
  • Valmentava johtajuus ja yhteisöllisyys
  • Kansainvälinen liiketoiminta

Mari Uusitalo on monipuolinen ja kokenut ammattilainen, joka yhdistää työnohjauksen, liiketoiminnan, viestinnän ja valmennuksen osaamisen ainutlaatuisella tavalla. Hänellä on myös laaja kansainvälinen kokemus ja hän työskentelee sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.