fbpx

Valmentajat

Mari Uusitalo

puh. 0505510445 | email: mari.uusitalo-eiroskaa@luotain.net

Certified Business Coach, MTi, johdon ja esimiesten kouluttaja, Stratool-liiketoimintakehittäjä, työnohjaajakoulutuksessa.

Marilla on laaja kokemus kansainvälisestä yritysviestinnästä ja liiketoiminnan strategisesta kehittämisestä. Hänellä on yli 13 vuoden kokemus yrittäjänä toimimisesta, valmennuksesta ja kouluttamisesta. Hänen työnsä keskittyy yrityskulttuurin, yrityskuvan ja maineen kehittämiseen arvokeskustelun, viestinnän ja johtamisen kehittämisen näkökulmista.

Yksityisten coaching-asiakkaidensa kanssa työskentelyn lisäksi hän opettaa markkinointia, viestintää, palvelumuotoilua sekä viestinnän ja liiketoiminnan strategista kehittämistä. Hän tekee yhteistyötä mm. hollantilaisen johtavan bränditalon kanssa ja on mukana kansainvälisten yritysketjujen brändityössä. Hän kehittää asiakasyritysten liiketoimintaa valmentajana, työnohjaajana, kouluttajana ja fasilitaattorina Luotaimessa.

Hänen erityisosaamisaluettaan ovat yrityskulttuurin, yrityskuvan ja maineen kehittäminen arvokeskustelun, vastuullisuuden, viestinnän ja johtamisen kehittämisen näkökulmista. Hän tekee töitä yritysten kanssa kansainvälisesti työkielinään suomi ja englanti.